HAOS U PORODICI BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: Našao se na stubu srama zbog dece i bivših žena! Otkrivene prljavštine!
Foto: Starsport©

sve je počelo od "Velikog brata"

HAOS U PORODICI BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: Našao se na stubu srama zbog dece i bivših žena! Otkrivene prljavštine!

Italijan se našao na udaru sopstvene familije

Objavljeno:

Valter Zenga ovih dana trpi žestoke udare od strane članova svoje porodice, a posebno su se na legendarnog golmana Intera, koji je bio i trener Crvene zvezde, okomila njegova rođena deca.

Sinovi Andrea i Nikolo izneli su teške reči na račun svog oca, a u to su se uključile i njegove tri bivše supruge, Roberta Termali, Raluka Rebedea i Elvira Karfanja. Ovih dana je opšti haos u njegovoj velikoj porodici, gde pljušte uvrede na sve strane, a u javnosti se iznosi "prljav veš", dok novinari "žute štampe" zadovoljno "trljaju ruke".

Valter Zenga
foto: Starsport©

Sve je počelo sa Andreom, sinom Valtera Zenge, koji je u VIP Velikom bratu izneo niz loših reči o svom ocu.

- Nemam ništa od njega, ništa. Želeo bih sve da vam kažem u najsitnijim detaljima, međutim, njih ne mogu da kažem. Ali, ja od njega nemam ništa. U važnim trenucima mog života, nije bio tamo. Stariji brat je posebno patio zbog odsustva oca. Ako bi hteo da se vrati, prvo mora da ode kod mog brata, jer znam kroz šta je prošao - pričao je Andrea.

Nikolo Zenga, takođe je izneo vrlo loše mišljenje o svom ocu pred kamerama.

- Nikada nije bio u našem životu.Da li sam ga tražio. Uvek sam bio taj koji je pokušavao da ima kontakt s njim. Andrea je odlučio da mu to nije potrebno jer je imao mene i mamu. Često sam ga godinama tražio, a on je ponekad odgovorio, pnekad ne. Ali uvek sam se osećao nepoželjno. Sa dvadeset godina sam mu napisao pismo, ali odgovorio je na svoj način, nisam uspeo u onome što sam želeo. Rekao sam mu o svojoj patnji, ali svako pravi svoje izbore, niko ga nikada nije krivio.

- Mislim da je, kada smo se rodili, bio na vrhuncu karijere i nije imao očinski instinkt kakav sada ima sa drugom decom. Ne znam zašto bi bio besan na nas? Ne pada mi ništa na pamet. Mama nas je uvek gurala ka njemu. Blokirao me je na Instagramu pre godinu dana, ne znam zašto je to uradio, nisam imao šansu.

Zenga nije ostao dužan svojim sinovima.

- O mom životu možete da govorite samo ako uzmete sebe kao primer. A kada sebe uzmete kao primer, shvatićete da ne želite da pričate o meni - odgovorio je Zenga svom sinu Andrei.

Valter Zenga
foto: Starsport©

Ipak, ni to nije bilo sve, pošto mu je Nikolo odgovorio.

- Uvek je davao i ovaj odgovor, krijući se iza ovih rečenica. Oduvek sam to doživljavao kao nešto zbog čega ne želim da ulazim u sukob. Misli da je pravio korak zato što bi nas jednom godišnje pozvao u Dubai i mislio da je tako uradio "domaći zadatak". Išao sam avionom za razliku od Andree, ali veza je i dalje ista. Nisam zatvorio vrata, ali ako u 30 godina nikada niste uspeli da se probijete kroz njih... - završio je sin Valtera Zenge.

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.