IZ ZVEZDE U VOJVODINU: Odrekao se veće plate da bi zaigrao za Novosađane!
Foto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

Zvanično

IZ ZVEZDE U VOJVODINU: Odrekao se veće plate da bi zaigrao za Novosađane!

"Lale" iz Novog Sada su predstavile najveće zimsko pojačanje

Objavljeno:

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Ofanzivni 25-godišnji krilni vezista odmah je i predstavljen na konferenciji za medije u novom klubu i zadužio dres sa brojem 21.

- Velika mi je čast što sam postao novi član Vojvodine. Uzbuđen sam zbog novog izazova u karijeri. Od danas sam maksimalno posvećen da pomognem klubu u ostvarenju svih zajedničkih ciljeva. Ne slažem se da je dolazak u Vojvodinu korak unazad u mojoj karijeri. U pitanju je jedan od naših najvećih klubova, sa bogatom istorijom. Smatram da je ovo odlična prilika za mene i dobra odskočna daska za dalje - rekao je Simić, a prenosi klupski sajt.

Sportski direktor Milan Kosanović, koji je sarađivao sa Simićem u Zvezdi, istakao je da se novi prvotimac Novosađana odrekao veće plate u prethodnom klubu da bi došao u Vojvodinu.

- Veljko je igrač koji se odrekao određenih primanja koja je imao u Zvezdi da bi došao u Vojvodinu, da bi kroz svoje igre napravio dobar iskorak. Samim tim je pokazao koliko ceni klub, jer mnogi se ne bi odrekli svega što je on da bi došao u Novi Sad - izjavio je Kosanović.

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.