MILAN JOŠ JAČI NEGO SAD NAPADA ZVEZDU: Još jedan Hrvat preti Borjanu, a očekuje se i štoper Čelsija!
Foto: EPA/Alessandro Di Marco

pojačanje u svim linijama

MILAN JOŠ JAČI NEGO SAD NAPADA ZVEZDU: Još jedan Hrvat preti Borjanu, a očekuje se i štoper Čelsija!

"Rosoneri" su svesni da su im za borbu na dva fronta potrebna pojačanja

Objavljeno: 09:14h

Milan, protivnik Crvene zvezde u 1/16 finala Lige Evrope, želi da se do kraja januara pojača u svim linijama tima i već vode pregovore sa trojicom igrača.

Svakako najzvučnije ime od njih je Mario Mandžukić, bivši hrvatski reprezentativac i vicešampion sveta sa Mundijala u Rusiji, koji već 6 meseci nema angažman.

Od jula od kada je raskinuo ugovor s katarskim klubom iskusni hrvatski napadač se dovodio u vezu s brojnim evropskim klubovima, od moskovske Lokomotive do Osijeka, ali ni za koga nije potpisao.

Domagoj Vida, Mario Mandžukić
foto: AP

Međutim, na "San Siru" procenjuju da im je upravo on potreban, kao podrška ili zamena za Ibrahimovića, u nastavku borbe i za "Skudeto" i za trofej u Ligi Evrope.

Takođe, mediji na Apeninima javljaju da je blizu dolaska u Milano i vezista Salihu Meite iz Torina, te da je pozajmica uz mogućnost otkupa ugovora za 10 miliona evra već dogovorena.

I na kraju u poslednjoj liniji "rosoneri" žele da iz Čelsija dovedu potencijalnog engleskog reprezentativca Fikaja Tomorija koji je iz nekog razloga ove sezone izgubio mesto u Lampardovom timu i na njega se ne računa na "Stamford bridžu".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.