OBELODANJENI DETALJI JOVIĆEVE POZAJMICE: Real pristao da plaća 80% plate za Srbina, hteo je samo u Frankfurt!
Foto: EPA/Szilard Koszticsak

svi srećni

OBELODANJENI DETALJI JOVIĆEVE POZAJMICE: Real pristao da plaća 80% plate za Srbina, hteo je samo u Frankfurt!

Bio sam baš srećan kad smo se ponovo čuli. Učinio je sve što je mogao da se vrati u Frankfurt - kaže trener Ajntrahta

Objavljeno:

Ajntraht Frankfurt je sve dogovorio sa Real Madridom oko pozajmice Luke Jovića do kraja sezone i sada sprema promociju srpskog fudbalera.

Poznati su i detalji ugovora kojim se Jović vraća u klub u kom se fenomenalnim partijama i golovima i preporučio Realu, a prenosi ih renomirani list "Bild".

Madriđani su prihvatili da nemački klub plaća samo 20 odsto plate reprezentativca Srbije dok će oni nastaviti da isplaćuju preostalih 80 odsto.

Luka Jović, Zinedin Zidan
foto: EPA/Juanjo Martin

Pošto je bruto plata nekadašnjeg igrača Crvene zvezde 10 miliona evra, Ajntraht će plaćati samo 2 miliona, a sam transfer je besplatan.

S obzirom da su nedavno za 4 miliona prodali Basa Dosta belgijskom Klub Brižu, u Frankfurtu su verovatno zadovoljni obavljenim poslom, iako Jovića (23) dobijaju nazad samo do leta.

Srpski napadač se već itekako dokazao u Bundesligi pa nema sumnje da u Ajntrahtu očekuju da se Jović vrati u golgetersku formu koju je izgubio prelaskom u "kraljevski klub".

Luka Jović
foto: Starsport©

Zato je i sam Luka insistirao na povratku u Frankfurt i ignorisao ponude nekih klubova Premijer lige. Potvrdio je to i trener kluba.

- Bio sam baš srećan kad smo se ponovo čuli. Učinio je sve što je mogao da se vrati u Frankfurt - zadovoljno trlja ruke Adi Hiter.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.