BILO MI JE TEŠKO, ALI HVALA ŠEFU ŠTO MI JE PRUŽIO ŠANSU! Bivši igrač Zvezde je siguran da neće promeniti klub!
Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

preporodio se

BILO MI JE TEŠKO, ALI HVALA ŠEFU ŠTO MI JE PRUŽIO ŠANSU! Bivši igrač Zvezde je siguran da neće promeniti klub!

Za Sasuolo sam saznao na internetu, niko mi za to interesovanje nije rekao, niti sam pričao sa svojim agentom - kaže Nemanja Radonjić

Objavljeno:

Fudbaler Olimpik Marseja Nemanja Radonjić je imao komplikovan prvi deo sezone u klubu sa juga Francuske, ali je početak 2021. za njega bio veoma obećavajući.

Na Badnji dan je postigao gol u pobedi nad Monpeljeom (3:1), a igrao je sat vremena i na gostovanju Dižonu (0:0).

- Bilo mi je malo teže jer sam bio povređen. Iskreno nisam očekivao da ću biti starter na početku godine, ali hvala šefu što mi je pružio šansu. Imao sam dosta prilika u prošloj utakmici, žao mi je što ih nisam iskoristio, ali nadam se da će mi se to vratiti u narednom periodu. S obzirom da mi je ovo druga utakmica posle dužeg vremena, fali mi kontinuitet kako bih mogao da usavršim formu. Trudim se maksimalno, kada dobijem priliku pokušavam u potpunosti da je iskoristim - rekao je reprezentativac Srbije.

Nemanja Radonjić
foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Pošto je jesenas malo vremena proveo na terenu, u medijima se uveliko spekulisalo o odlasku bivšeg igrača Crvene zvezde sa Velodroma, već ovog januara. Najviše se pominjao Sasuolo.

- Iskreno da vam kažem o tome ne znam ništa. Nisam ni sa kim pričao iz kluba, niko mi nije rekao da žele da odem. Siguran sam da ću ostati do leta, a posle ćemo videti. Za Sasuolo sam saznao na internetu, niko mi za to interesovanje nije rekao, niti sam pričao sa svojim agentom. Ali kažem, želim da ostanem ovde do leta. Drago mi je što mi je šef pružio priliku i želim da mu za to vratim na pravi način - dodao je Radonjić.

Nemanja Radonjić
foto: Starsport©

Odličnu priliku za to, krilni napadač će imati u sredu kada Marsej igra najveći francuski derbi sa Pari Sen Žermenom u Lansu u utakmici Superkupa Francuske.

- Sigurno je važan meč za nas, jer je to veliki derbi. Jako smo motivisani za tu utakmicu. Ali jako nam je važan i šampionat, mnogo nam je bitno da održimo koncentraciju i pokušamo da izborimo plasman u Ligu šampiona naredne sezone - poručio je između ostalog Radonjić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.