STANKOVIĆ GA PRECRTAO PRE POLASKA NA KIPAR: Ostao je u Beogradu da pronađe drugi klub!
Foto: Starsport©

ne računa na njega

STANKOVIĆ GA PRECRTAO PRE POLASKA NA KIPAR: Ostao je u Beogradu da pronađe drugi klub!

Dvojica igrača koji su se u nedelju pojavili na pripremama neće putovati na Kipar

Objavljeno:

Na prvoj prozivci šefa stručnog štaba Dejana Stankovića 31 igrač, dvojica manje u avionu koji će ekipu odvesti na prvi deo priprema na Kipar. Aleksandar Katai je ostao da se u potpunosti oporavi od bolesti, dok je u Beogradu ostao i Veljko Simić, koji je po svemu sudeći završio drugi mandat u Crvenoj zvezdi.

Simiću se traži novi klub, gradom su prostrujale glasine da bi to mogao da bude Rad, prema informacijama "Mozzart sporta" interesuje se i Vojvodina, ali bi sam fudbaler najradije da karijeru nastavi u inostranstvu, pa ga u narednim danima čeka potraga za potencijalnim poslodavcem.

Sigurno je samo da posle dve i po godine u prvom timu crveno-belih, 62 utakmice, 15 golova i 11 asistencija, ide sa Topčiderskog brda.

Veljko Simić, FK Crvena zvezda, Mirko Ivanić
foto: Starsport©

Svi ostali su tu, za sada. Redom: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Međutim, kako je najavljen dolazak još jednog ofanzivnog igrača nije nemoguće da neko i otpadne na Kipru na kome će crveno-beli biti do 18. januara kada će se vratiti u Beograd. Drugi deo priprema obaviće se u Turskoj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.