LIVERPULU NUDE ZVEZDINU NEOSTVARENU ŽELJU: I Maksimović potencijalno rešenje za odbranu "Redsa"!
Foto: EPA/Ronald Wittek

u potrazi za štoperom

LIVERPULU NUDE ZVEZDINU NEOSTVARENU ŽELJU: I Maksimović potencijalno rešenje za odbranu "Redsa"!

Momak koji se pre nekoliko meseci povezivao sa srpskim šampionom mogao bi sada da završi na "Enfildu"

Objavljeno:

Liverpul je u potrazi za štoperom ovog januara s obzirom da im je odbrana masakrirana povredama. Neće u skorije vreme moći da računaju ni na Džoa Gomeza, ni na Van Dajka, a Matip je takođe sklon čestim povredama.

Zato su u dosadašnjim mečevima morali da se krpe stavljanjem vezista Fabinja i Hendersona na mesta centralnih defanzivaca što se Klopu nije nimalo isplatilo, jer su ispustili prednost koju su imali na tabelu.

U Engleskoj uvelo traje polemika koga bi Liverpul mogao da dovede da popuni rupe u odbrani, a "Dejli Mejl" je na svoju listu dobrih rešenja u ovom trenutku uvrstio i dvojicu Srba.

Aleksandar Dragović
foto: EPA/Sebastien Nogier

Prvi je Aleksandar Dragović, austrijski reprezentativac koji se tokom cele jeseni dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, međutim, s obzirom da je u Leverkuzenu u poslednje vreme počeo da igra na visokom nivou kao nekada, to je sve propalo.

Ali s obzirom na odlične igre u poslednje vreme ipak deluje kao dobro rešenje za engleskog šampiona u ovom trenutku.

- Sudbina Dragovića je u vezduhu zbog ugovora koji mu ističe ovog leta, a iskustvo koje je imao u engleskom fudbalu moglo bi ga učiniti privlačnim za Klopa - navodi "Dejli mejl".

Nikola Maksimović
foto: EPA / Cesare Abbate

Drugi Srbin na njihovoj listi je Nikola Maksimović koji i dalje nije produžio ugovor s Napolijem koji mu ističe na leto jer dve strane ne mogu da se dogovore oko plate.

Zato su sve češća govorkanja da će srpski reprezentativac napustiti Napulj ili tokom zime ili na leto kao slobodan igrač.

"Dejli mejl" za njega piše da bi Liverpul morao da plati oko šest miliona evra i da bivši igrač Zvezde ima ulogu startera u Napoliju samo kada su povređeni Kulibali ili Manolas, pa bi Napolitanci mogli da ga prodaju i zarade na njemu.

Osim njih dvojice na listi potencijalnih rešenja za Liverpul su i Mateo Musaćio iz Milana, Aisa Mandi iz Betisa, Fabian Šar iz Njukasla i Marselo iz Liona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.