JUVENTUS S IGRAČEM VIŠE JEDVA PREŽIVEO FANTASTIČNI SASUOLO: Poznate ličnosti, pazite se! Spasilac Remzi do gol!
Foto: Profimedia

Serija A, 17. kolo

JUVENTUS S IGRAČEM VIŠE JEDVA PREŽIVEO FANTASTIČNI SASUOLO: Poznate ličnosti, pazite se! Spasilac Remzi do gol!

Jedva su uspeli šampioni Italije da dođu do pobede protiv fenomenalnih i neustrašivih gostiju

Objavljeno: 22:52h

Jedva i možemo reći čak i nezasluženo Juventus je došao do pobede protiv sjajnog Sausola na svom stadionu 3:1.

Čak i sa igračem više celo drugo poluvreme "stara dama" nije zaslužila da trijumfuje u ovom meču, ali ne zbog toga što su se sjajno branili gosti, već zato što su igrali kao da ih je svih 11 na terenu i kao da preko puta ne stoji višestruki uzastopni šampion Serije A.

Jeste torinski klub stvarao šanse, imao možda i više onih iz reda stoprocentnih od prvog minuta, ali lopta nikako nije htela, u gol, dok su De Zerbijevi puleni opasno pretili iz kontranapada.

Tek je Danilo sjajnim šutem u 51. minutu uspeo da dovede Juve u vođstvo, a pre toga je u sudijskoj nadoknadi Obijang dobio direktan crveni karton zbog faula kojim je hteo da spreči kontru domaćina, a sudija ga je isključio posle gledanja VAR snimka.

Međutim, ni to što su imali igrača manje, ni to što su zaostajali nije obeshrabrilo odlične goste, koji su pretili i pretili i za to su nagrađeni u 59. minutu preko Defrela.

Isti igrač je samo koji minut kasnije mogao da donese potpuni preokret, a gosti su pretili non-stop iz kontri. Jednostavno, savršena moć transformacije iz odbrane u napad, u samo nekoliko poteza.

Imao je i Juventus stopostotnih šansi, promašio je Ronaldo ono što nikada ne promašuje. I sve tako do 82. minuta kada Aron Remzi uspeva da klizećim startom zatrese mrežu i vrati prednost domaćem timu.

E sad, svi znamo šta se dešava kada Velšanin postigne gol, jer je čuveno njegovo prokletstvo još od početka karijere da kada zatrese mrežu u roku od nekoliko dana umre neka slavna i poznata ličnost. Nadamo se da ovog puta će to prokletstvo biti preskočeno.

I na kraju kada su gosti bili već potpuno slomljeni svime što se dešavalo i Kristijano Ronaldo postiže gol, svoj 15. u sezoni i postavlja konačnih 3:1.

Naš Filip Đuričić je igrao vrlo dobro u prvih 45 minuta, ali je morao da bude zamenjen na poluvremenu kao žrtva taktike posle isključenja Obijanga, pa je na njegovo mesto morao da uđe defanzivnije orijentisani Lopez.

Serija A, 17. kolo:

Subota

Benevento - Atalanta 1:4

Đenova - Bolonja 2:0

Milan - Torino 2:0

Nedelja

Roma – Inter 2:2 (Pelegrini 17, Mansini 86 - Škrinjar 56, Hakimi 63)

Parma – Lacio 0:2 (Alberto 55, Kaisedo 67)

Udineze – Napoli 1:2 (Lazanja 27 - Insinje 15p, Bakajoko 90)

Verona – Krotone 2:1 (Kalinić 16, Dimarko 25 - Mesijas 55)

Fiorentina – Kaljari 1:0 (Vlahović 72)

Juventus – Sasuolo 3:1

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.