ĐORIĆ OTKRIO: MIHAJLOVIĆ JE PRISTAO DA BUDE SELEKTOR! Ali nije prihvaćen JEDAN njegov uslov!
Foto: Starsport©

u poverenju...

ĐORIĆ OTKRIO: MIHAJLOVIĆ JE PRISTAO DA BUDE SELEKTOR! Ali nije prihvaćen JEDAN njegov uslov!

Nije mi se dopalo što je Milošević hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike - kaže Milovan Đorić

Objavljeno:

Odavno se čeka da fudbalska reprezentacija Srbije dobije novog selektora. U igri su bila mnoga imena, a u poslednje vreme se najviše spominju Savo Milošević, Dragan Stojković Piksi i Vladan Milojević.

Ipak, legendarni fudbaler i trener Milovan Đorić u emisiji na MaxBet radiju je otkrio da je i Siniša Mihajlović bio jedan od glavnih kandidata da ponovo postane selektor, ali da FSS nije pristao na jedan njegov uslov.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Giorgio Benvenuti

- Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom 'udaru' je bio i Siniša Mihajlović. Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića… On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli da prihvate taj uslov - ispričao je popularni Bata Đora.

Đorić kaže da je Milošević jedino pravo preostalo rešenje za naslednika Ljubiše Tumbakovića.

- Jedno od rešenja je uvek bio i Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu. Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi da dođe u reprezentaciju. Sad nema nekih drugih rešenja - rekao je Đorić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.