MILOJEVIĆU VEĆ KOVERTIRAN OTKAZ: Više od 80% navijača protiv ostanka bivšeg trenera Zvezde!
Foto: EPA-EFE/STR

očekivali su više od njega

MILOJEVIĆU VEĆ KOVERTIRAN OTKAZ: Više od 80% navijača protiv ostanka bivšeg trenera Zvezde!

Najnoviji poraz je bio kap koja je prelila čašu

Objavljeno: 01:09h

Srpski stručnjak Vladan Milojević mogao bi da bude otpušten sa klupe saudijskog Al Ahlija u narednim danima, javljaju tamošnji mediji.

Poraz od Al Kadasija (3:1) i to drugi vezani u prvenstvu Saudijske Arabije, produbio je nezadovoljstvo navijača i čelnika kluba iz Džede, koje je ionako veliko posle nedavne eliminacije iz Kupa.

Ceh je prvi već platio generalni supervizor Tarik Kajal, koji je podneo ostavku posle poraza od Al Kadasija, ali tokom večeri iz Saudijske Arabije stižu informacije i da to nije jedina glava koja će, figurativno rečeno, odleteti posle neočekivanog poraza Al Ahlija.

Vladan Milojević
foto: EPA-EFE/STR

Pojedini profili na društvenim mrežama prenose da unutar kluba postoji nezadovoljstvo i rezultatima koje je postigao Milojević sa svojim stručnim štabom i da bi klub mogao da posegne za generalno popularnom merom da uruči otkaz skupo plaćenom treneru što Saudijci rade.

Zanimljivo da ni navijači Al Ahlija nemaju više poverenja u Milojevića što se vidi i u jednom ispitivanju javnog mnjenja na navijačkom Twitter nalogu "Ahli_Saudi 12" gde se u anketi od preko 4.000 učesnika čak 82% izjasnilo da je za smenu Vladana Milojevića.

Već se pojavio i kandidat koji bi trebalo da nasledi Vladana Milojevića na klupi Al Ahlija, a to je trener omladinske selekcije Saudijske Arabije Saleh Al-Mohamadi (40) koji je vodio ovaj tim mesec dana tokom 2019. godine i zabeležio tri pobede i remi na četiri utakmice.

Vladan Milojević
foto: EPA-EFE/STR

To je verovatno dobra vest i za Fudbalski savez Srbije, koji je pre izvesnog vremena označio upravo Milojevića kao idealnog naslednika Ljubiše Tumbakovića na klupi reprezentacije Srbije, ali je angažaman propao jer su Saudijci tražili ogromno obeštećenje.

Međutim, možda se situacija sada promenila u senci loših rezultata Al Ahlija, pa bi vodeći ljudi srpskog fudbala iznenada mogli da dobiju glavnog favorita da sedne na klupu "Orlova" i povede ih u kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

(Espreso.co.rs / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.