EDERA BI DA SE PRESELI NA MARAKANU: Italijani potvrdili da je Zvezda poslala ponudu Torinu?!
Foto: EPA/Paolo Magni

interesovanje je ozbiljno

EDERA BI DA SE PRESELI NA MARAKANU: Italijani potvrdili da je Zvezda poslala ponudu Torinu?!

U Ljutice Bogdana bi mogao da stigne još jedan italijanski fudbaler

Objavljeno: 23:53h

Crvena zvezda je načinila konkretne predloge za angažovanje Simonea Edere iz Torina, a igrač ozbiljno razmatra selidnu u Beograd.

To potvrđuje pisanje italijanskih medija koji prenose da bi pregovori uskoro mogli da budu završeni.

Ugovor sa Bikovima veže ga do kraja juna 2023. godine, ali kako nije u planovima trenera Marka Đampaola (upisao tek četiri nastupa ove sezone, po dva u prvenstvu i kupu) odlazak iz Torina ove zime nameće se kao logično rešenje.

Jasno je da crveno-beli nisu u situaciji da ga otkupe u potpunosti, već će insistirati na pozajmici. Njegova godišnja plata od 400.000 evra nije nepremostiva prepreka za jednogodišnji period, posle kog bi dalje merili da li im je potreban ili ne...

Simone Edera
foto: EPA/Ettore Ferrari

Posao Zvezdi, međutim, mogla bi da pokvari Parma, na čiju klupu se vratio Roberto Daversa. Njih dvojica sarađivali su u mlađim kategorijama Torina i sigurno je da bi to moglo imati uticaj na konačnu odluku.

- Momak zna da je na raskrsnici koja bi mogla da mu odredi dalji tok karijere. Prethodnih sezona nije mnogo igrao i najbolje bi bilo da napusti Torino. Obe strane rade na pronalaženju najboljeg rešenja i trenutni znaci su ohrabrujući - navodi torinski Toro.

Edera je ponikao u Torinu, ali su mu povrede i odlazak Siniše Mihajlovića značajno otežali put. Posle odlaska srpskog trenera selio se na pozajmice u Veneciju, Parmu i Bolonju.

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.