GOLMANU PAO MRAK NA OČI I KRENUO U OBRAČUN S NAVIJAČIMA: Milojević ga obuzdavao, uletela policija među njih!
Foto: Printscreen/Twitter/@Ahli_Saudi12

kao posledica očajne igre

GOLMANU PAO MRAK NA OČI I KRENUO U OBRAČUN S NAVIJAČIMA: Milojević ga obuzdavao, uletela policija među njih!

Posle novog poraza Al Ahlija koji je zakomplikovao život srpskom treneru

Objavljeno: 18:45h

Teški trenuci za srpskog trenera Vladana Milojevića u Saudijskoj Arabiji.

Njegov Al Ahli je doživeo drugi vezani, a ukupno četvrti poraz ove sezone, pošto je poražen od Al Kadasije 1:3. To, međutim, nije jedino loše što je zadesilo goste ovog petka.

Golman Mohamed al Ovais izgubio je živce po završetku meča i pokušao fizički da se obračuna sa nekim od malobrojnih gledalaca u loži stadiona "Princ Saud bin Jalavi". Morao je čak i Milojević da se umeša kako bi smirio 29-godišnjeg čuvara mreže, kog je obezbeđenje bukvalno odguralo u svlačionicu.

Ovim porazom Al Ahli je propustio priliku da se posle 12 kola izjednači sa vodećim Al Hilalom, koji ima tri boda više, ali je takođe u negativnoj seriji od tri uzastopna remija. Sledećeg petka na programu je veliki derbi, od kog bi dosta toga moglo da zavisi...

Ceo meč za goste odigrao je Ljubomir Fejsa, dok Marko Marin nije ulazio u igru. U timu Al Kadasije nije bilo Uroša Vitasa.

Vladan Milojević
foto: EPA/STR

Domaćin je već do poluvremena imao dva gola prednosti, pogocima Kolumbijca Danila Morena u 12. i Hamada al Tuhajfana u nadoknadi prvog dela, da bi na 3:0 povisio Hasan Alamiri u 76. minutu. U 84. je zbog drugog žutog kartona isključen Ibrahun al Šuajl, posle čega je Abdulrahman Garib koliko-toliko ublažio poraz Al Ahlija.

Al Kadisija je sada u grupi timova od šestog do desetog mesta koji imaju po 17 bodova iz 12 utakmica.

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.