PARTIZAN POČEO PRIPREME, VUČELIĆ PORUČIO: Nastavite pobednički niz, ne tražite unapred opravdanje za neuspeh!
Foto: Starsport©

valjak krenuo

PARTIZAN POČEO PRIPREME, VUČELIĆ PORUČIO: Nastavite pobednički niz, ne tražite unapred opravdanje za neuspeh!

Strani igrači će se priključiti pripremama sutra

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone, a treneru Aleksandru Stanojeviću javilo se 36 igrača, uključujući i povratnika iz Voždovca Marka Živkovića.

Kako je saopšteno, strani igrači će se priključiti u ponedeljak, osim Makija Banjaka, koji je vec stigao u Beograd i Žana Kristofa Bajbeka, koji sa pripremama počinje sutra.

Na spisku se našlo 36 igrača: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Filip Holender, Nikola Štulic, Žan Kristof Bajbek, Miloš Jojić, Nikola Jović, Filip Stevanović, Bibars Natho, Sejduba Suma, Denis Stojković, Takuma Asano, Lazar Marković, Nikola Čolić, Aleksandar Ščekić, Milan Smiljanić, Saša Zđelar, Lazar Pavlović, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Maki Banjak, Aleksandar Miljkovic, Aleksandar Lutovac, Marko Živkovic, Mihajlo Petkovic, Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Baždar, Lazar Savković i Periša Pešukić.

FK Partizan, Takuma Asano
foto: Starsport©

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić koji se oporavlja od koronavirusa, nije bio prisutan na prozivci na SC Teleoptik, ali se obratio saopštenjem.

- U godini koja je za nama ostali smo bez trofeja, po zasluzi, rekao bih. Ostali smo to dužni i istoriji i veličini Partizana, ali najviše onim desetinama hiljada malih i najmlađih navijača koji su pritekli u pomoć svom voljenom klubu kada je bilo najteže - istakao je Vučelić.

Milorad Vučelić
foto: Starsport©

Kako kaže, u Partizanovu trofejnu salu treba da uđe slika 25.000 dečaka i devojčica koji su ispunili tribine Partizanovog stadiona.

- Uveren sam da ćemo im se u godinama koje dolaze valjano odužiti i odazvati se na veliku iskazanu ljubav. Vama, fudbalerima i stručnom štabu, želim da očuvate i unaprede pobednički duh Partizana. Da nastavite pobedonosni niz započet na isteku prošle godine. Morate se takmičiti sa svešću i uverenjem da sve samo od vas zavisi i da ne tražite unapred opravdanje za neuspeh - rekao je Vučelić.

- Fatalizam rađa malodušnost. Prilike će se popraviti tako da ćemo imati veliku podršku naših vernih i jedinstvenih navijača, Grobara. Impresivan je način na koji su oni obeležili svoju godišnjicu, svoj petodecenijski jubilej. Hvala im na tome. Razne druge okolnosti su takve kakve su i ni ovlaš ih kritički ne opisujem, jer u dane Božića treba imati i negovati samo bogougodne misli - istakao je Vučelić i svima poželeo srećan Božić i uspešnu takmičarsku godinu.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.