MURINJO POHVALIO PROTIVNIČKOG IGRAČA - DA BI 'PECNUO' STAROG UČENIKA: 'Posebni' javno prozvao Pogbu!
Foto: EPA/Adam Davy

a ko ga je tome naučio?

MURINJO POHVALIO PROTIVNIČKOG IGRAČA - DA BI 'PECNUO' STAROG UČENIKA: 'Posebni' javno prozvao Pogbu!

- Dobra stvar je da Sančes nije dotakao protivnika, a taj momak je odlučio da ne napravi ono što neki drugi rade - rekao je Murinjo uz jasnu gestikulaciju rukama

Objavljeno:

Fudbaleri Totenhema sinoć su se plasirali u finale engleskog Liga kupa pobedom nad članom Čempionšipa Brentfordom (2:0) itako će imati priliku da osvoje prvi trofej još od 2008. godine kada su osvojili upravo ovo takmičenje.

Interesantna scena dogodila se sinoć nakon utakmice kada je menadžer Žoze Murinjo davao izjavu za medije. On je istakao da je njegov tim odigrao odličnu utakmicu, ali da je protivnik imao opasne prodore po desnoj strani.

Jedan takav prodor je mogao dovesti do penala za Brentford, ali je Brajan Mbuemo odlučio da ne padne u kaznenom prostoru ispred Davinsona Sančesa.

- Dobra stvar je da Sančes nije dotakao protivnika, a taj momak je odlučio da ne napravi ono što neki drugi rade - rekao je Murinjo pokazujući rukama pad u kaznenom prostoru.

Portugalac je očigledno aludirao na snimak koji se nedavno pojavio kada je igrač Mančester junajteda Pol Pogba saigraču Luku Šou pokazivao da je trebalo da padne i iznudi penal protiv Aston Vile.

Pol Pogba
foto: EPA/Carl Recine

Što nije uradio Šo, uspeo je sam Pogba nekoliko minuta kasnije.

Reprezentativac Francuske je po drugi put došao u Junajted 2016. upravo na insistiranje Murinja, ali se njihov odnos vremenom kvario, dok 'Posebni' nije dobio otkaz.

Rival Spursa u finalu biće pobednik mančesterskog derbija koji je na programu danas.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.