LALATOVIĆ VEĆ POKRENUO NOVOSAĐANE: Vojvodina počela zimske pripreme pre svih superligaša!
Foto: Starsport©

krenuo sa radom

LALATOVIĆ VEĆ POKRENUO NOVOSAĐANE: Vojvodina počela zimske pripreme pre svih superligaša!

Novosadski klub će nekoliko dana ranije početi pripreme za prolećni deo sezone

Objavljeno: 15:29h

Fudbaleri Vojvodine počeli su u Novom Sadu pripreme za nastavak sezone.

Pred početak prg treninga u novoj godini, igrače je pozdravio predsednik kluba Dragoljub Samardžić, koji im je poželeo srećan rad i uspešne rezultate u predstojećoj polusezoni.

Na prvom okupljanju, danas se pojavilo 30 fudbalera: golmani: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš, Željko Brkić; odbrana: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Arandjel Stojković, Vladimir Kovačević, Veljko Jelenković, Stefan Djordjević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović, Djorđe Djurić, Lazar Stojsavljević; vezni red: Nikola Drinčić, Bogdan Mledenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović, Novica Maksimović i Ognjen Djuričin; napad: Nemanja Čović, Đorđe Pantelić i Momčilo Mrkaić.

Današnje okupljanje propustio je štoper Siniša Saničanin, koji se nedavno oženio, te je iz tog razloga od trenera Nenada Lalatović dobio dozvolu da propusti početak priprema.

Nenad Lalatović, Kenan Kolašinac
foto: Starsport©

S druge strane, posle šestomesečne pozajmice u Radu, prvom timu Vojvodine ponovo se priključio štoper Lazar Stojsavljević, dok će Mihajlo Nešković i narednu polusezonu provesti na pozajmici u Inđiji.

Pripreme sa prvim timom započeli su i Veljko Jelenković, Milan Majstorović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski i Uroš Kabić, koji su prethodne polusezone nastupali za omladinski tim Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine će u FC "Vujadin Boškov" trenirati do 13. januara i to uglavnom po dva puta dnevno, a 14. januara otputovaće na dvonedeljne pripreme u Tursku.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.