ODUZMITE KAPITENSKU TRAKU MILIVOJEVIĆU: Ako posle ovog haosa ostane kapiten to je UVREDA za sve navijače i lekare!
Foto: EPA/Neil Hall

apel britanskog novinara

ODUZMITE KAPITENSKU TRAKU MILIVOJEVIĆU: Ako posle ovog haosa ostane kapiten to je UVREDA za sve navijače i lekare!

Srpski reprezentativac je trenutno najveći negativac na Ostrvu

Objavljeno: 14:38h

Luka Milivojević, baš kao i Aleksandar Mitrović, i dalje su na udaru britanske javnosti zbog zajedničke proslave Nove godine sa svojim porodicama čime su prekršili Kovid protokol i preporuke tamošnje Vlade.

Od kada je Mitrovićeva supruga objavila snimak na društvenim mrežama sa dočeka na kome je bilo jasno da je bilo više osoba nego što je to bilo dozvoljeno prema pravilima Vlade podigla se hajka na njih dvojicu i javnost je izuzetno ogorčena.

I Roj Hodžson, trener Kristal Palasa, je osudio ponašanje svog kapitena Milivojevića, ali pojedinci idu i dalje i traže da srpski vezista bude ozbiljno kažnjen.

Novinar britanskog "Atletika" Met Vusnam poziva Hodžsona da Milivojeviću oduzme traku i na taj način ga kazni zbog ovog propusta.

- Nije samo stvar Milivojevića, već svih onih koji u javnosti krše pravila. Izjave o tome da su razočarani su beznačajne - objasnio je Vusnam između ostalog u tekstu pod naslovom "Milivojević da ostane kapiten posle Kovid incidenta je uvreda za navijače i ljude koji su na udaru".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.