KAD SE SETIM KAIRATA... DEKI JE URADIO PRAVU STVAR! Bivši junak Zvezde zna koji igrač i sada pravi razliku!
Foto: EPA/ Peter Powell

bilo mu je nezamislivo

KAD SE SETIM KAIRATA... DEKI JE URADIO PRAVU STVAR! Bivši junak Zvezde zna koji igrač i sada pravi razliku!

Već četiri godine, znači redovno, Zvezda igra Ligu Evrope ili Ligu šampiona. To je ranije bilo nezamislivo - kaže Marko Grujić

Objavljeno:

Bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić pričao je u intervjuu za Kurir o odlasku iz Liverpula, Portu i rivalstvu sa Benfikom.

Imao je vezista šta da kaže i o trenutnoj situaciji sa Zvezdom, koju i dalje redovno prati.

- Ima dosta talentovanih igrača u Zvezdi i to me mnogo raduje. Zvezda opet postaje ozbiljan evropski klub! Već četiri godine, znači redovno, Zvezda igra Ligu Evrope ili Ligu šampiona. To je ranije bilo nezamislivo. Kad se setim Kairata i moje generacije tada, a sada vidim da igramo otvoreno sa ekipama iz Belgije, Češke i Nemačke. I ne samo što igramo sa njima, već ih i pobeđujemo. Deki Stanković uradio je pravu stvar. Zvezda sa njim stvarno deluje dobro, momci guraju kako treba. Utakmica sa Milanom biće za istoriju.

Katai (levo) i Grujić
Katai (levo) i Grujićfoto: Starsport©

Grujić od ranije zna jednu odd glavnih uzdanica crveno-belog tima, ali primetio je još neke velike talente.

- Sa Saletom Kataijem sam igrao, sa njim sam delio svlačionicu. On pravi razliku, ne samo u domaćoj ligi, već i u Evropi. Vrhunski igrač, za velike domete. Sviđa mi se Gavrić u igri "1 na 1", agilan, drzak, baš onako kako treba. Velja Nikolić ima ozbiljan kvalitet, na dobrom je putu. Mislim da će za sezonu ili dve otići u veliki evropski klub - tvrdi Marko Grujić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.