NAPOLI NEMILOSRDNO KAZNIO IGRAČA ZARAŽENOG KORONOM: Zarazio se prisnim plesom s devojkama na velikoj žurci!
Foto: EPA/Cesare Abbate

prekršio sve mere

NAPOLI NEMILOSRDNO KAZNIO IGRAČA ZARAŽENOG KORONOM: Zarazio se prisnim plesom s devojkama na velikoj žurci!

Zbog nepromišljenosti i gluposti koju je napravio sada će ispaštati na više načina

Objavljeno: 16:14h

Napoli je rešio da kazni Viktora Osimena maksimalnom novčanom kaznom koja je moguća zbog nepromišljenosti i gluposti koju je napravio, a koja ga je koštala inficiranja koronavirusom.

Nigerijac je uoči Nove godine boravio u rodnoj zemlji i tamo je bio, ne samo prisutan, već je i aktivno učestvovao na jednoj zabavi na kojoj su prekršeni svi mogući Kovid protokoli.

On je bio među gostima u zatvorenoj prostoriji, u kojoj je bilo mnogo ljudi, a nije nosio ni zaštitnu masku, niti poštovao fizičku distancu, već je prisno đuskao sa devojkama i razbacivao se parama i sve to je procurili na internetu u vidu video snimka.

Viktor Osimen
foto: AP/Elisabetta Baracchi

Očekivano, posledica toga je bio pozitivan test na koronu tri dana kasnije kada je stigao nazad u Italiju i odmah je smešten u samoizolaciju, a za ovako nepromišljen potez njegov klub nije imao milosti.

Moraće u klupsku kasu da uplati čak 200.000 evra što je maksimalna kazna kada je u pitanju kršenje klupskog pravilnika i discipline.

Nigerijski napadač je došao u Napoli iz Lila za 70 miliona evra, a ima godišnju platu od 4,5 miliona, ali je do sada postigao samo 2 gola u Seriji A. Jedan od razloga za to jeste i odsustvo s terena, jer je prethodno propustio 10 mečeva zbog povrede ramena, a sada je pitanje i kada će se vratiti na teren, iako je trener Đenaro Gatuzo očekivao da će ga imati u timu za derbi sa Juventusom 20. januara, ali teško da će to tako biti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.