INZAGI NAPADA MILAN: Pogledajte samo šta je rekao o Rosonerima i svojim emocijama!
Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

poznato lice

INZAGI NAPADA MILAN: Pogledajte samo šta je rekao o Rosonerima i svojim emocijama!

"Rekao sam igračima da uživaju u ovakvim prilikama, pošto smo pre godinu dana igrali u Seriji B, a sada igramo protiv vodećeg u Seriji A, željni da napravimo veliku stvar, kao kada smo uzeli bodove Laciju i Juventusu"

Objavljeno: 20:58h

Trener fudbalera Beneventa Filipo Inzagi rekao je danas da je utakmica protiv Milana, za koji je svojevremeno uspešno igrao, posebna, kao i da ga neće zavarati problemi koje "roso-neri" imaju sa sastavom."Osećam se kao uoči utakmice protiv Lacija, kada sam predvodio ekipu protiv mog brata Simonea. To je bilo teško iskustvo, ali i emotivno, teško je opisati. Svi znaju koliko volim Milan i mislim da je taj osećaj uzajaman sa navijačima 'roso-nera'. Bićemo rivali 90 minuta, a posle toga mogu ponovo da budem najveći navijač Milana", rekao je Inzagi, preneo je FudbalItalija.

Fudbaleri Beneventa dočekaće u nedelju od 18 časova Milan, u utakmici 15. kola italijanskog prvenstva.

"Rekao sam igračima da uživaju u ovakvim prilikama, pošto smo pre godinu dana igrali u Seriji B, a sada igramo protiv vodećeg u Seriji A, željni da napravimo veliku stvar, kao kada smo uzeli bodove Laciju i Juventusu", naveo je Inzagi.

Milan ima problema sa sastavom zbog povreda i suspenzija igrača. Utakmicu će propustiti šestorica, medju kojima i Zlatan Ibrahimović, Teo Ernandes i Aleksis Salemakers.

"Milan je neporažen od maja i to znači da imaju sjajnog trenera i ekipu koja može da igra uprkos tome što joj nedostaju ključni igrači. Ako pročitate imena mogućih zamena, jedva možemo da kažemo da je to naša prednost. U teoriji, imamo vrlo male šanse za pozitivan rezultat i to je jedna od najtežih utakmica koju ćemo igrati ove sezone", naveo je Inzagi.

U njegovom timu neće biti Luke Kaldirole i Kristijana Madja.

Benevento u utakmicu ulazi posle pobeda protiv Djenove i Udinezea, na 10. mestu na tabeli sa 18 bodova. Milan je jedina neporažena ekipa u Seriji A, prvi je na tabeli sa 34 boda.

Inzagi je tokom karijere igrao za Pjaćencu, Parmu, Atalantu, Juventus i Milan, gde je i završio karijeru.

On je za milanski tim od 2001. do 2012. godine odigrao 300 utakmica i postigao 126 golova. Osvojio je dve šampionske titule, dve Lige šampiona, Kup Italije, dva Super kupa Evrope i svetsko klupsko prvenstvo.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.