DAĆE MU PONUDU KOJU NE MOŽE DA ODBIJE: Predizborno obećanje Laporte da će zadržati Mesija 'ubedljivim predlogom'!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

političar koji drži reč...

DAĆE MU PONUDU KOJU NE MOŽE DA ODBIJE: Predizborno obećanje Laporte da će zadržati Mesija 'ubedljivim predlogom'!

- Imam kredibilitet kod Lea. Zna da, ako dam reč, da je držim - rekao je Laporta

Objavljeno:

Kandidat za predsednika Barselone, Đoan Laporta, ocenio je danas da i dalje ima vremena da iznese "ubedljiv predlog" zvezdi katalonskog kluba, Lionelu Mesiju, čiji ugovor s klubom ističe u junu.

- Rekao je da će sačekati kraj sezone (da donese odluku) i to nam daje vremena da mu iznesemo ubedljiv predlog - rekao je Laporta koji je već bio predsednik kluba od 2003. do 2010. godine.

Đoan Laporta
foto: EPA Enric Fontcuberta

Lionel Mesi od četvrtka može da pregovara sa drugim klubovima o transferu u letnjem prelaznom roku, šest meseci pre isteka ugovora sa katalonskim klubom.

Ali kao što je Laporta istakao, Mesi je u intervjuu španskoj televiziji La Seksta rekao da "još nije doneo odluku o svojoj budućnosti".

To što će čekati kraj sezone, Laporta je opisao kao pozitivno, čak iako je argentinska zvezda u istom intervjuu rekla da "klub prolazi kroz teško vreme" i da će biti "teško vratiti ga nivo na kojem je bio".

Lionel Mesi
foto: EPA/Enric Fontcuberta

Umoran od lošeg vođenja kluba, promena trenera i razočaravajućih rezultata, poput poniženja od Bajerna iz Minhena (8:2), Mesi je prošlog leta želeo da napusti klub. Međutim, tadašnji predsednik Đozep Marija Bartomeu se pozvao na klauzulu u ugovoru, pa je Argentinac ostao u klubu jer nije želeo da ide na sud.

- Imam kredibilitet kod Lea. Uvek mi je govorio da se obistinilo sve što sam mu govorio. Zna da, ako dam reč, da je držim - rekao je Laporta.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.