HAOS U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI NA MEČU KOJI JE ODLUČIVAO ŠAMPIONA: Bačena petarda na igrača, navijači upali na teren!
Foto: Printscreen/Youtube/Tigo Sports Bolivia

policija reagovala

HAOS U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI NA MEČU KOJI JE ODLUČIVAO ŠAMPIONA: Bačena petarda na igrača, navijači upali na teren!

Bila je to jedna od utakmica poslednjeg kola

Objavljeno: 23:36h

U Boliviji se u novogodišnjoj noći igralo poslednje, 26. kolo domaćeg prvenstva u kome se odlučivalo o šampionu, a na jednom meču su izbili neredi po završetku utakmice sa sve uletanjem navijača na teren.

Bluming je poveo već u 4. minutu protiv jednog od konkurenata za titulu Strongesta, ali su gosti do poluvremena izjednačili i do 62. minuta potpuno preokrenuli na 1:3, što je bio i konačni rezultat.

Problemi su nastali tri minuta pre kraja kad je prilikom izvođenja auta blizu gostujućeg igrača eksplodirala petarda. On se srušio na travu od šoka nakon čega su ga domaći igrači napali da simulira.

U sekundi je nastala gužva u kojoj su se igrači obe ekipe počeli gurati i tući. Sudija je isključio po jednog igrača obe ekipe i ubrzo nakon što je istekao 90. minut označio je kraj utakmice.

Ali, u tom trenutku počela je gužva ispred gostujuće klupe na koju su nasrnuli domaći igrači, a uskoro i navijači koji su sišli s tribina na teren. I dok su igrači smirivali jedni druge, na travnjaku je bilo sve više domaćih navijača koji su počeli da nasrću na gostujuće igrače.

Neki su im uzvratili pa su udarci sevali na obe strane, da bi nakon više od pet minuta policija ušla na teren i rasterala navijače.

Uprkos pobedi Strongest je ostao bez titule, jer je ekipa Olvejs Redi takođe upisala trijumf i osvojila dva boda više.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.