LEVI BEK SE VRAĆA U NEMAČKU: Navijači Arsenala se prisetili kako je TENK 'razneo' najjačeg igrača u ligi! (VIDEO)
Foto: EPA/Rui Vieira

POVRATAK KUĆI

LEVI BEK SE VRAĆA U NEMAČKU: Navijači Arsenala se prisetili kako je TENK 'razneo' najjačeg igrača u ligi! (VIDEO)

Navijači Arsenala već se na društvenim mrežama opraštaju od Kolašinca i zahvaljuju na svemu što je pružio u dresu ovog kluba. Ipak, jedan video je postao poseban hit na Tviteru

Objavljeno:

Engleski mediji objavili su sinoć da će Sead Kolašinac u januaru sigurno napustiti Arsenal.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je letos bio na korak od Bajer Leverkuzena, ali je na kraju ostao u londonskom klubu. Ipak, čini se da je sada došlo vreme za rastanak i da se Kolašinac sigurno vraća u Nemačku.

Ugledni novinar Fabricio Romano prvi je objavio da Kolašinac napušta Arsenal i da se vraća u Šalke. Klubovi su dogovorili pozajmicu do kraja sezone uz mogućnost da bundesligaš otkupi ugovor defanzivca.

Mesut Ozil, Sead Kolašinac
foto: AP/Alberto Saiz

Kolašinac bi već danas trebalo da obavi lekarske preglede nakon čega će se ozvaničiti ova pozajmica. Takođe, klub iz Gelzenkirhena će plaćati 50% njegove plate koju ima u Arsenalu, a londonski klub će pokriti ostatak.

Navijači Arsenala već se na društvenim mrežama opraštaju od Kolašinca i zahvaljuju na svemu što je pružio u dresu ovog kluba. Ipak, jedan video je postao poseban hit na Tviteru.

Naime, navijači "Tobdžija" su se prisetili meča protiv Vulverhemptona i okršaja Kolašinca i Adame Traorea. Španac je zbog svog neverovatnog izgleda prava mašina, ali je Kolašinac u duelu protiv njega pokazao zašto ima nadimak "Tenk".

Levi bek je u jednom duelu jednostavno "odneo" Traorea, a taj video je trenutno hit među navijačima Arsenala koji se opraštaju od Kolašinca.

Kolašinac je fudbalsko ime stekao upravo u Šalkeu. Dres ovog tima je nosio od 2012. do 2017. godine i odigrao je 123 utakmice za slavni nemački klub, a sada bi trebalo da im pomogne u borbi za opstanak jer su "kraljevsko plavi" psolednji na tabeli Bundeslige.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.