Reprezentativci Srbije složni: Pobeda nad Ircima je obaveza!
Foto: Dado Đilas

važnost prvog meča

Reprezentativci Srbije složni: Pobeda nad Ircima je obaveza!

Andrija Pavlović i Stefan Mitrović su istakli da je izuzetno važno da se zabeleži trijumf u prvom susretu
Objavljeno: 16:45h

Reprezentativac Srbije Andrija Pavlović rekao je da veruje da njegova ekipa ima kvalitet da se plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiji i da je važno da na pravi način započne kvalifikacije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ovo je novi početak za nas, okupili smo se, mislim da imamo lepu perspektivu i atmosferu. Neće biti lako, ekipe u našoj grupi su se dobro pokazale na Evropskom prvenstvu, ali verujem u naš tim. Mislim da imamo kvalitet da prođemo grupu, da ne mislim, ne bih bio ovde. Mnogo nam znači podrška publike, pogotovo što počinjemo novo poglavlje u ovoj godini. To je jedna od ključnih stvari - rekao je Pavlović novinarima u Staroj Pazovi.

foto: Dado Đilas

Fudbaleri Srbije će u ponedeljak od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu igrati protiv Irske, na početku kvalifikacija za Mundijal 2018. godine.

- Mnogo je važan način na koji otvaraš svako takmičenje. Igramo na domaćem terenu, imamo dobru šansu da otvorimo kvalifikacije kako treba i uz podršku publike krenemo pravim putem ka Rusiji - rekao je fudbaler Kopenhagena.

foto: Dado Đilas

Upitan da li za njega ima mesta u timu, Pavlović je odgovorio:

- Čim sam ovde, mislim da ima mesta za mene. Sve je na selektoru, zadovoljstvo mi je da svaki put dođem na okupljanje. Selektor će odlučiti, a biću raspoložen da odigram sve što od mene bude zahtevao - naveo je Pavlović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.