OVA TRI IGRAČA ĆE PRVI NAPUSTITI MARAKANU! Neće ni Stanković dugo, a Zvezda može da prođe Milan, tvrde iz Italije!
Foto: Starsport©

video ih na delu, pa ceni

OVA TRI IGRAČA ĆE PRVI NAPUSTITI MARAKANU! Neće ni Stanković dugo, a Zvezda može da prođe Milan, tvrde iz Italije!

Zvezdin stadion je mitski. Sa navijačima postaje nešto jedinstveno - ističe poznati skaut

Objavljeno:

Italijanski fudbalski skaut Paolo Đerati smatra da Milan nije izraziti favorit protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope.

- Prolazak Milana u osminu finala Lige Evrope nije toliko očigledan kako su neki pomislili posle žreba, i uopšte me ne bi iznenadilo da Crvena zvezda prođe dalje. Zvezda ima potencijal i mogućnost da dovede Milan u vrlo neugodnu situaciju kroz dvomeč. Ne bih se iznenadio ako bi prošao tim iz Beograda - izjavio je Đerati za Tutomerkato.

On je vrlo pohvalno govorio o Zvezdinom treneru Dejanu Stankoviću.

- Uspeo je da u Crvenu zvezdu implementira evropski mentalitet. Poseban akcenat je stavio na brzu tranziciju. Veoma je fleksibilan, menjao je tokom jeseni formaciju, igrao sa tri ili četiri igrača u defanzivnoj liniji. Po mom mišljenju, moći će da se vrati u Italiju kao trener nakon što je Crvenoj zvezdi vratio staru slavu - rekao je Đerati.

Dejan Stanković
foto: Starsport©

Poseban izazov za Rosonere biće prvi duel na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, zakazan za 18. februar.

- Zvezdin stadion je mitski. Sa navijačima postaje nešto jedinstveno. Predstavlja veliku prednost za igrače Crvene zvezde i nadam se da će se situacija sa korona virusom stabilizovati i da će navijači imati priliku da budu na tribinama - rekao je Đerati.

Andrija Radulović
Andrija Radulovićfoto: Starsport©

On se osvrnuo i na Zvezdine mlade fudbalere istakavši da predstavljaju značajan kapital šampiona Srbije.

- Kroz istoriju smo naučili da je Zveda rasadnik šampiona. Iz poslednje generacije bih istakao Radulovića, veznog fudbalera rođenog 2002. godine ofanzivnih karakteristika.Čak i Nikolić iz generacije 1999. ima velike izglede da promeni sredinu, a još jedan zanimljiv igrač iz te klase je Petrović, centralni vezni fudbaler koji je odličan u kreiranju napada, ali i defanzivi. Po njihovom odlasku, u prvi plan će izbiti Gavrić, fudbaler koji može da igra na oba krila, sjajnih ofanzivnih karakteristika i tehničkih kvaliteta. Na kraju bih istakao Erakovića, štopera koji je vrlo dobar u markaciji - zaključio je italijanski skaut.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.