GDE JE I ŠTA RADI NECA MIHAJLOVIĆ? Obećavao je, a dogodilo mu se ovo! Da čovek ne poveruje!
Foto: Dado Đilas

imao je potencijal, ali...

GDE JE I ŠTA RADI NECA MIHAJLOVIĆ? Obećavao je, a dogodilo mu se ovo! Da čovek ne poveruje!

Inače, Mihajlović je letos bio blizu povratka u Partizan

Objavljeno:

Nije bilo tako davno kada je Nemanja Mihajlović važio za jednog od najboljih fudbalera u Partizanu, ali i mladoj reprezentaciji Srbije. Predviđali su mu mnogi veoma dobru karijeru, ali za sada ona ide u jako lošem smeru.

Posle odlaska iz Humske nije uspeo da se izbori za minutažu u Herenvenu, potom nije pravio razliku ni u poljskoj Arki. Konačno, ovog leta se našao u Turskoj, gde je potpisao za drugoligaša Bolu.

Očekivalo se da će da bude veliko pojačanje i da pomogne ekipi da se plasira u viši rang, ali za sada stvari nikako ne idu u tom smeru. Naprotiv.

Bolu je u subotu poražen na svom terenu u 16. kolu takmičenja od Istanbula sa 2:0 (1:0). Bio je to četvrti uzastopni poraz Mihajlovićevog tima bez postignutog pogotka, a treći gledano samo prvenstvo.

Ponovo je 24-godišnji Beograđanin imao malu ulogu u ekipi. Već peti uzastopni meč počinje sa klupe, a ovog puta je odigrao poslednjih devet minuta. Ubrzo posle njegovog ulaska je Ajčiček postigao gol za konačnih 2:0, posle čega je meč bio rešen.

Bolu je do sada sakupio samo 13 bodova i veoma je blizu zone ispadanja. Beži joj samo jedan bod, koliko ima više od Adane, s tim što taj tim ima tri utakmice manje i realno je da će ubrzo da prestigne Mihajlovićev tim, koji je u slobodnom padu na tabeli.

Bivši ofanzivac Partizana i Rada je zaigrao na 13 mečeva ove sezone, ali je samo na retkim bio starter. Sakupio je ukupno 373 minuta u prvenstvu i postigao je jedan gol, protiv Umranijea. Preslab učinak za nekadašnjeg predstavnika naše zemlje na Evropskom prvenstvu do 21 godine.

Inače, Mihajlović je letos bio blizu povratka u Partizan. Jedno vreme je čak i trenirao sa prvom ekipom crno-belih, ali se na kraju odlučio za odlazak u Tursku. Čini se da bi za njega ipak bilo bolje da je ostao u Beogradu.

(Espreso.co.rs/Maxbetsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.