TSC POTVRDIO PREGOVORE SA KRSTAJIĆEM: Bivši selektor Srbije nije jedini kandidat da nasledi preminulog Saba!
Foto: EPA/David Hecker

ima ih još

TSC POTVRDIO PREGOVORE SA KRSTAJIĆEM: Bivši selektor Srbije nije jedini kandidat da nasledi preminulog Saba!

Iz kluba su se oglasili povodom priče oko angažovanju Krstajića

Objavljeno: 11:43h

Predsednik TSC iz Bačke Topole Janoš Žemberi rekao je da taj fudbalski klub još nije dogovorio saradnju ni sa jednim trenerom i da se vode preliminarni razgovori sa nekolicinom stručnjaka.

- Rukovodstvo kluba stupilo je u kontakt sa nekoliko kandidata za šefa stručnog štaba našeg prvog tima. Razgovarali smo i sa Mladenom Krstajićem, ali još ništa nije dogovoreno. Moramo, ipak, da dozvolimo i njima i sebi barem malo vremena, da razmislimo i da pokušamo da nadjemo rešenje koje u ovom trenutku odgovara našoj ekipi - rekao je Žemberi, navodi se u saopštenju kluba.

TSC je prošle nedelje odigrao poslednje dve utakmice u jesenjem delu sezone u Superligi Srbije, nekoliko dana pošto je iznenada preminuo prvi trener ekipe Zoltan Sabo.

Zoltan Sabo
foto: Starsport©

Žemberi je rekao klub od novog trenera očekuje da pomogne ekipi da se oporavi posle izuzetno teških trenutaka.

- Svi znaju da smo razmišljali o promenama na čelu prvog tima i da je Sabo trebalo da ide u drugi klub. Nažalost, o novom treneru sada moramo da razmišljamo na nešto drugačiji način. Istovremeno, trener koji bude došao, imaće teži posao i toga treba da bude svestan - naveo je predsednik kluba iz Bačke Topole.

FK TSC, FK TSC Bačka Topola
foto: Starsport©

Direktor TSC Sabolč Palađi rekao je da je još rano za spekulacije o treneru.

- Početkom januara počeće pripreme i verujem da ćemo do tada imati rešenje. Šef stručnog štaba biće uključen u planove i naravno, uticaće na njih, kako je to profesionalno i uobičajeno za šefa struke - dodao je Paladji.

TSC je posle 19 kola osmi na tabeli sa 27 bodova. To je druga sezona TSC u Superligi, nakon što je u prethodnoj zauzeo četvrto mesto.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.