Miha petardirao italijansku sirotinju, Roma ispustila pobedu, Inter ništa ne može! (VIDEO)
Foto: Fonet

2. kolo serije a

Miha petardirao italijansku sirotinju, Roma ispustila pobedu, Inter ništa ne može! (VIDEO)

Gotovo je i drugo kolo Serije A
Objavljeno:

Siniša Mihajlović se uzdigao posle poraza u prvom kolu, pa je njegov Torino sav bes iskalio na slabašnoj Bolonji koju je savladao sa 5:1. Inter nikako da počne da pobeđuje pod novim trenerom Frankom de Burom, pošto je odigrao samo 1:1 kod kuće sa Palermom, dok je Roma ispustila čistu pobedu dozvolivši Kaljariju da se vrati od 0:2 do 2:2.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pogotke za Mihinu mašineriju postigli su Andrea Beloti (tri komada), Horhe Martinez i Danijele Baseli. Jedini pogodak za Bolonju delo je Serhija Taidera!

Iako je vodila do 56. minuta sa 2:0, Roma je tu prednost ispustila. Pogotke za Vučicu dali su Peroti i Kevin Strotman, dok su za Kaljari strelci bili dva prekaljena Marka - Sau i Borijelo.

U remiju Intera sa Palermom opet se dobro pokazao kapiten Mauro Ikardi sa izjednačujučim pogotkom u 72. minutu. Strelac za goste bio je Rispoli početkom drugog poluvremena!

Serija A, 2. kolo: Inter – Palermo 1:1 Kaljari – Roma 2:2 Krotone – Đenoa 1:3 Fiorentina – Kjevo 1:0 Samprodija – Atalanta 2:1 Sasuolo – Peskara 2:1 Torino – Bolonja 5:1 Udineze – Empoli 2:0 subota: Lacio – Juventus 0:1 Napoli – Milan 4:2

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.