Grof objasnio zbog čega se utakmica sa Novim Pazarom pretvorila u haos! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Hamza Ujkanović

Nismo ni sumnjali!

Grof objasnio zbog čega se utakmica sa Novim Pazarom pretvorila u haos! (VIDEO)

Odgovor na teško pitanje je, kao i u dosta situacija, vrlo jednostavan
Objavljeno:

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegovoj ekipi posle eliminacije iz Lige Evrope bila potrebna pobeda i da je najvažnije da je osvojila tri boda u Novom Pazaru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Važna utakmica za nas, bili smo u neprijatnoj situaciji posle ispadanja iz Evrope i trebala nam je pobeda da nastavimo trijumfalni niz u domaćem prvenstvu. Uz dužno poštovanje prema Pazaru i bez potcenjicvanja, mislim da smo mnogo bolji tim od njih iako su izgledali dobro na današnjoj utakmici - rekao je Božović novinarima u Novom Pazaru.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostujućem terenu Novi Pazar sa 4:1 u utakmici sedmog kola Superlige Srbije i ostvarili šestu uzastopnu pobedu.

Utakmicu je obeležio incident u drugom poluvremenu, kada je utakmica bila prekinuta na skoro 20 minuta posle nereda na tribinama, po isključenju fudbalera Zvezde Predraga Sikimića, koji je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. Utakmica je zbog toga produžena 13 minuta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.