Zvezda jača od incidenata i prekida: Ni divljanje navijača Novog Pazara nije sprečilo pobedu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Arenasport 1

7. kolo superlige

Zvezda jača od incidenata i prekida: Ni divljanje navijača Novog Pazara nije sprečilo pobedu! (VIDEO)

Ekipa Grofa Božovića sada ima baš ozbiljnu zalihu na vrhu tabele
Objavljeno: 21:46h

90+13 minut - Anđelković je postavio konačnih 4:1!

90+10 minut - Igraće se još tri minuta! Ovo baš dugo nismo doživeli!

90+7 minut - Trebalo bi da se igra još nekih 10 minuta!

90+2 minut - Anid Travančić je postigao dobar gol, i na taj način ostavio kakvu-takvu nadu svojim saigračima da u narednih 15-ak minuta mogu do potpunog povratka u meč!

90+1 minut - Sada samo sudija Milan Ilić zna koliko će se igrati! Nije pokazao kolika je nadoknada vremena.

86. minut - Džon Ruiz je pogodio gol na asistenciju Slavoljuba Srnića za 3:0! Igrači Novog Pazara su u nokdaunu, iako imaju igrača više!

83. minut - Pitanje je kakav ćemo fudbal gledati u ovoj naelektrisanoj atmosferi!

80. minut - Meč će konačno biti nastavljen! Nadoknada vremena trebalo bi da traje oko 15 minuta! Kada ste ovo poslednji put čuli?

78. minut - Meć se i dalje ne nastavlja. Verovatno zbog tog gađanja sudije, pošto za sada nije moguće da se isprazni ta tribina iza njega! Sudije čak pričaju i sa Žandarmerijom oko mogućih opcija!

74. minut - Prekid i dalje traje. Sada su Novopazarci gađali i sudiju nečim, pa se i dalje čeka odobrenje za nastavak sportske priredbe!

67. minut - Prekid u Novom Pazaru! Predrag Sikimić je divljački startovao nad golmanom domaćih Živkovićem, koji je posle toga ostao da leži na zemlji. Čini se da mu je slomljen nos. Morao je da bude iznesen sa terena, a navijači domaćih su krenuli stolicama da gađaju Zvezdine igrače. Ove scene bile su nepotrebne! Ekipe su povučene sa terena, bar nakratko!

60. minut - Zvezdini navijači skandiraju: Srbija, Srbija! Jasne aluzije ... Lep šut Donalda u međuvremenu, odlična intervencija Živkovića!

58. minut - Opet je u šansi bio Enver Alivodić, opet je na mestu bio Kahriman, koji je na ovom meču sigurniji nego inače ove sezone!

55. minut - Navijači obe ekipe se trude da nadomeste nedovoljan broj dešavanja na terenu. Sjajno navijanje, uz malo nesportskih primesa, ali sve je to deo fudbala u Srbiji...

50. minut - Dobra prilika za Slavka Marića. Šutirao je sa 30-ak metara, ali je Kahriman to uspeo nekako da izbaci u korner!

47. minut - Miran početak drugog dela igre! Pogledajte sve najzanimljivije detalje prvog!

46. minut - Sudija je svirao početak drugog poluvremena!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.