DOKTOR KOJI JE 3 DECENIJE LEČIO MARADONU IZNEO ŠOK DETALJE: Tvrdi da se El Pibe UBIO!
Foto: EPA/Enrique Garcia Medina

OGLASIO SE

DOKTOR KOJI JE 3 DECENIJE LEČIO MARADONU IZNEO ŠOK DETALJE: Tvrdi da se El Pibe UBIO!

- Veronika Oheda, sa kojom Dijego ima dete, rekla mi je da je Dijego umoran od svega i da ne može više jer je uradio sve što je mogao da uradi, rekao je Kaje

Objavljeno:

Smrt jednog od najboljih fudbalera svih vremena Dijega Armanda Maradone, i dalje privlači pažnju i izaziva kontroverze, iako je prošlo skoro mesec dana.

Poslednji se oglasio Alfredo Kaje, doktor koji je od 1977. do 2007. godine vodio računa o zdravstvenom stanju Argentinca.

On smatra da je Maradonina smrt nastala zbog "nekog oblika samoubistva".

Neposredno pred smrt, El Pibe je bio na operaciji glave, a Kaje pretpostavlja da je posle zahvata pao u depresiju i prestao da jede i uzima lekove.

Kako je istakao, jedna od žena koje su se nalazile u Maradoninom okruženju mu je rekla da je Argentincu bilo "muka od života".

- Veronika Oheda, sa kojom Dijego ima dete, rekla mi je da je Dijego umoran od svega i da ne može više jer je uradio sve što je mogao da uradi, rekao je Kaje.

Poslednje dane života Maradona je proveo u sobi u svojoj kući u Argentini.

- Uzrok njegove smrti mi ne izgleda kao klasičan srčani udar. Sve ukazuje na to da se radi o nekoj vrsti samoubistva, naveo je Kaje za argentinske medije.

On je potvrdio da je Maradona ranije pokušao da izvrši samoubistvo, na Kubi, kada se automobilom zaleteo u autobus, ali je iz udesa izašao bez težih povreda.

"Možda jednog dana, ko zna...", glasio je Dijegov odgovor, bar prema rečima doktora.

Na kraju, on se osvrnuo i na uslove u bolnici gde je Maradona bio operisan.

- Rano su ga pustili na kućno lečenje, radilo se o neodgovornosti, neznanju i neiskustvu. Nisam video da je bio pod budnom pažnjom, nisam primetio da su se bavili njime kako treba, istakao je Kaje.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.