ŠOK: Ognjen Koroman priveden na graničnom prelazu! BESAN SAM, DRŽE ME SA SINOM OD 9 GODINA VEĆ 3 SATA U AUTU!
Foto: Starsport©

uhapšen

ŠOK: Ognjen Koroman priveden na graničnom prelazu! BESAN SAM, DRŽE ME SA SINOM OD 9 GODINA VEĆ 3 SATA U AUTU!

Tretiraju nas kao da smo ne znam šta... - kaže Koroman

Objavljeno: 16:12h

Policija Srbije privela je danas bivšeg reprezentativca Ognjena Koromana na graničnom prelazu Karakaj - bez objašnjenja. Kako nam je rekao Koroman, došao je iz Republike Srpske u Srbiju po sina i sada su na prelazu kod Zvornika zarobljeni tri sata!

Kada je Koroman, koji već neko vreme boravi u Republici Srpskoj, jutros stigao na granični prelaz Karakaj kod Zvornika da preuzme sina i odvede ga na zimovanje na Jahorinu, nije ni sanjao da će ga policija Republike Srbije tretirati kao nepodobnu osobu.

Granični prelaz
foto: Ddo Đilas

- Ostao sam šokiran, besan, privela me je policija odmah po ulasku u Srbiju. Bukvano su me priveli, okružili policijom, a zatim me sa sinom od devet godina drže u automobilu već tri sata. Tretiraju nas kao da smo da ne kažem šta - kaže za Direktno.rs, Ognjen.

Ognjen Koroman
foto: Damir Dervišagić

Objašnjenje je izostalo.

- Ne znaju ni oni sami zašto sam neprijatelj broj jedan, da li sam priveden, zbog čega ne smem da se vratim u RS. Kažu, čekaju naređenja iz Beograda, navodno će policija iz prestonice doći po mene da me ispituje. O čemu, ne znaju ni oni mada su korektni, ljubazni. Svašta sam doživeo u životu, ali ovakvu bruku nisam. Čekamo, šta drugo - kaže Ognjen.

Drama traje već više od tri sata, ali ako ovo privođenje ima veze sa kritikama fudbalskoj vrhuški i vlasti u Srbiji, onda je da zaista čovek ostane bez reči!

Nedavno je i pevač Vlado Georgiev imao slično iskustvo kada mu je bivša vlast Crne Gore zabranila ulazak u Crnu Goru.

(Espreso.co.rs/Direktno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.