PARTIZAN SKUPIO 120.000 DINARA POMOĆI ZA MALOG DEJANA: Grobari pokazali humanost kupovinom virtuelnih ulaznica!
Foto: Starsport©

lep gest

PARTIZAN SKUPIO 120.000 DINARA POMOĆI ZA MALOG DEJANA: Grobari pokazali humanost kupovinom virtuelnih ulaznica!

Partizan je zahvalio svim navijačima koji su kupovinom ulaznice podržali tu akciju, kao i kompaniji Ticketline koja je ideju sprovela u delo u rekordnom vremenu

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je prodajom virtuelnih ulaznica za utakmicu protiv Mladosti sakupljeno 120.000 dinara pomoći za bolesnog dečaka Dejana Radojčića.

Zbog pandemije koronavirusa zabranjeno je prisustvo publike na stadionima, pa je Partizan za meč protiv Mladosti prodavao virtuelne ulaznice putem sajta Ticketline.

- Za tu utakmicu 19. kola Superlige Srbije prodato je 408 virtuelnih ulaznica, a Partizan i Ticketline su se odrekli svojih provizija i ukupno uplatili 120.000 dinara na račun Milunke Gašpar, dečakove bake-staratelja - navodi se u saopštenju crno-belih.

Dejan Radojičić
foto: Privatna arhiva

Partizan je zahvalio svim navijačima koji su kupovinom ulaznice podržali tu akciju, kao i kompaniji Ticketline koja je ideju sprovela u delo u rekordnom vremenu.

- Ako i vi želite da pomognete Dejanu Radojčiću, novac možete uplatiti na dinarski račun: 160-516434-58, Erste banka, na ime Milunka Gašpar - naveo je Partizan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.