BITKA ZA PRESTIŽ(A): Očekuje nas novi "rat" Zvezde i Partizana u januaru, ali ovog puta za istog igrača!
Foto: Starsport©

i crno-beli zainteresovani

BITKA ZA PRESTIŽ(A): Očekuje nas novi "rat" Zvezde i Partizana u januaru, ali ovog puta za istog igrača!

Kongoanac je svakako jedan od onih igrača iz Superlige koji su dobrim igrama skrenuli pažnju na sebe tokom jesenje polusezone

Objavljeno: 10:11h

Crvena zvezda i Partizan bi mogli ove zime da se "pobiju" za istog igrača. Talentovani fudbaler Metalca Mbongo Prestiž nalazi se u sferi interesovanja "večitih" sa Topčiderskog brda.

Pre nekoliko dana se pojavila informacija da je zanimljiv crveno-belima s obzirom na pokazani talenat tokom jeseni, pa su spremni i da ga kupe već u januaru, a potom ga ostave na pozajmici u Gornjem Milanovcu dok ne stekne potreban kvalitet da se bori za mesto u timu.

S druge strane, "Mozzartsport" sada javlja da za Kongoanca se interesuju i crno-beli.

Prestiž Mbungu, Milan Rodić
foto: Starsport©

Ono što im odgovara jeste što ispunjava kriterijum bonus igrača i za ovu i za sledeću godinu, a to je nešto sa čime kubure u Humskoj.

Takođe, trener Aleksandar Stanojević je istakao da će akcenat biti na dovođenju klasičnog centarfora koji može da zaigra i na krilu, u šta se Prestiž baš i ne uklapa, jer je više bočni igrač i ne može toliko da obavlja poziciju "devetke".

Ipak, crno-belima će trebati svakako i igrač na toj poziciji makar od sledeće godine kada će se završiti pozajmica Filipa Stevanovića, a nije isključena ni prodaja Asana na leto.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.