PARTIZAN OSTAJE BEZ KAPITENA U JANUARU: Dva kluba ga žele, u jednom igra njegov kum!
Foto: Starsport©

ima interesovanja

PARTIZAN OSTAJE BEZ KAPITENA U JANUARU: Dva kluba ga žele, u jednom igra njegov kum!

On trenutno pregovara sa crno-belima o novom ugovoru, ali i ako ga potpiše ne znači da će ostati u Humskoj

Objavljeno: 13:48h

Osim Sejdube Sume za koga smo javili da su čelnici Partizana odredili cenu ispod koje neće da ga prodaju, Humsku bi tokom januara vrlo lako mogao da napusti i kapiten Saša Zdjelar.

Nekadašnji "Zlatni orlić" nalazi se na meti dva francuska kluba, tačnije Remsa i Sent Etjena, čiji su skauti nekoliko puta tokom jeseni boravili u Beogradu i gledali ga, saznaje "Telegraf".

Sada ostaje da sakupljene beleške obrade i odluče da li je on pravi igrač za njih, s obzirom da dve ekipe traže pojačanje upravo na poziciji zadnjeg veznog, koju on pokriva.

Saša Zdjelar
foto: Starsport©

Inače, Zdjelar se trenutno nalazi u pregovorima oko novog ugovora s crno-belima, jer mu postojeći ističe sledećeg leta, pa je čak i u mogućnosti da već ove zime potpiše ugovor i da onda sačeka i na leto kao slobodan igrač pređe u novi klub.

Čini se da postoji zastoj u pregovorima između njega i uprave, a takođe i u slučaju da dođe do dogovora i potpisivanja novog ugovora, to svakako ne znači da će ostati i posle januara, već bi Partizan mogao da na osnovu toga potraži veće obeštećenje i dodatno zaradi.

Inače, u Remsu brani Zdjelarov kum Predrag Rajković, pa bi i on mogao da dodatno ubedi čelnike da je Saša pravi igrač za njih.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.