LAŽNO SE PREDSTAVLJAO KAO ANDREA PIRLO I TROŠIO MU PARE! Kada mu je stigao račun, nije znao šta ga je snašlo!
Foto: AP

neverovatno

LAŽNO SE PREDSTAVLJAO KAO ANDREA PIRLO I TROŠIO MU PARE! Kada mu je stigao račun, nije znao šta ga je snašlo!

Alesandro Palacolo danas je glavna tema italijanske javnosti nakon što se ovaj čovek lažno predstavljao prethodnih godina kao Andrea Pirlo.

Objavljeno:

Ovaj 48-godišnji Italijan pre nekoliko godina je odlučio da počne da se predstavlja kao Andrea Pirlo i na taj način kupuje skupocene stvari. Italijanska štampa je objavila danas da je Palacolo optužen za brojne prevare, a mnogi su čak i poverovali da je on zaista Pirlo.

Andrea Pirlo
foto: EPA/Sergey Dolzhenko

On je telefonski naručivao razne skupocene stvari i predstavljao se kao Pirlo i iznenađujuće bilo je dosta onih koji su mu to poverovali samo na osnovu telefonskog poziva.

Palacolo je stalno bio po radnjama u Torinu, Napulju i naručivao je raznu odeću i obuću govoreći da je on Andrea Pirlo. Prvi put je tu prevaru pokušao pre dve godine kada je u Torinu hteo da kupi skupoceni sat, ali mu to tada nije uspjelo.

Ipak, on nije odustajao od svoje ideje i kasnije je imao mnogo više sreće u Napulju gdje je redovno kupovao odeću i obuću. U sve je bila uključena i njegova djevojka koja se predstavljala kao asistent Pirla, te je išla u radnje kako bi pokupila "kupljenu" robu.

Ali, sve je jednog dana palo u vodu kada su Pirlu počeli stizati računi za stvari koje on nikad nije kupio. Sve je odmah prijavio policiji, a oni su ubrzo otkrili ko se lažno predstavlja kao Pirlo.

Navodno, Palacolo je čak uhodio Pirla, a na raznim zabavama se predstavljao kao njegov brat.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.