ON JE STANKOVIĆEVA INSPIRACIJA, IMA OPASAN POROK! Italijani secirali tim Zvezde, jedan igrač ih posebno fascinira!
Foto: Starsport©

upozoravaju milan

ON JE STANKOVIĆEVA INSPIRACIJA, IMA OPASAN POROK! Italijani secirali tim Zvezde, jedan igrač ih posebno fascinira!

Pomenuto je i iskustvo Falćinelija i Boaćija u Seriji A

Objavljeno:

Italijanski mediji su složni u analizi žreba za Ligu Evrope kada ističu da je Milan dobro prošao jer je izbegao rivale poput Benfike, Real Sosijedada ili Salcburga.

Ipak, poznati list "Gazeta delo Sport" upozorava da ni Crvena zvezda nije "mačji kašalj" već čvrst tim sa talentovanim veznim redom.

U prvom predstavljanju pominje se da je trener Dejan Stanković, bivši fudbaler Lacija i Intera, ali i Dijego Falćineli i Ričmond Boaći, koji imaju iskustvo igranja na Apeninima.

- Otkako je Stanković na čelu, tim leti sa pobedama, Kako kod kuće, tako i u Evropi. Partizanu beže devet bodova, a gol razliku +43 treba posebno uzeti u obzir. Bez poraza su na 13 mečeva i jedine iozgubljene utakmice u sezoni su ona protiv Omonije na penale i protiv Hofenhajma. Kroz grupnu fazu LE su lagano prošli - stoji u analizi "Gazete".

foto: Starsport©

Tri igrača su posebno apostrofirana kao glavne uzdanice crveno-belih - Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i Veljko Nikolić.

- Katai je jedna od najvećih snaga Stankovićevog kluba. Dao je 10 golova i zabeležio četiri asistencije, ali najveća inspiracija za Stankovićevu formaciju 4-2-3-1 jeste Ivanić koji ima i "porok" postizanja golova. Nikolić je tu da napada sve vezne igrače preko kojih se odvija ofanziva - navodi se u tekstu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.