MILOJEVIĆ ODBIO DA KUPI IGRAČA ZVEZDE: Umesto njega hoće srpskog reprezentativca!
Foto: EPA-EFE/STR

interesantne spekulacije

MILOJEVIĆ ODBIO DA KUPI IGRAČA ZVEZDE: Umesto njega hoće srpskog reprezentativca!

Naravno, sve ovo valja uzeti sa ozbiljnom dozom rezerve, jer je između ostalog upitna i budućnost srpskog trenera u klubu iz Džede

Objavljeno: 09:52h

Interesantne vesti stižu iz Saudijske Arabije, koje interesuju sigurno i zvezdašku javnost, a govore o interesovanju Al Ahlija za Miloša Degeneka.

Kako javljaju tamošnji mediji, trener kluba iz Džede i bivši strateg crveno-belih, Vladan Milojević, odbio je da dovede štopera Crvene zvezde s kojim je sarađivao na Marakani, iako se poslednjih meseci uveliko spekulisalo o tome.

Navodno, srpski trener umesto Degeneka želi Stefana Mitrovića, reprezentativca Srbije i kapitena Strazbura.

foto: Starsport©

Sad je pitanje šta je istina, jer se već nedeljama vrti informacija da saudijski klub planira da plati obeštećenje od 2,5 miliona za Zvezdinog centralnog defanzivca tokom januara.

foto: Starsport©

U međuvremenu upitna je i Milojevićeva budućnost na klupi Al Ahlija jer kako se pre nekoliko dana spekulisalo je dobio ultimatum od menadžmenta kluba da pobedi u narednom meču ili će dobiti otkaz.

O Milojeviću se u Srbiji takođe uveliko piše kao o budućem selektoru reprezentacije i da je FSS čak spreman i da plati obeštećenje Arabljanima za njega.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.