ČVRSTO SAM GA ZAGRLILA I REKLA: IDI SADA, PREVIŠE SI PATIO! Ispovest žene legende o njegovim poslednjim trenucima!
Foto: EPA/Ansa

tuga

ČVRSTO SAM GA ZAGRLILA I REKLA: IDI SADA, PREVIŠE SI PATIO! Ispovest žene legende o njegovim poslednjim trenucima!

Poznata novinarka je sa njim provela njegove poslednje dane

Objavljeno: 17:17h

Italijani su oplakivali Dijega Maradonu kao bivšeg igrača Napolija, a dve nedelje kasnije oplakuju i svoju ogromnu legendu i čoveka koji im je doneo titulu svetskih prvaka.

Kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da je preminuo Paolo Rosi, šampion sveta i najbolji strelca Svetskog prvenstva 1982. godine u Španiji.

Paolo Rosi nas je napustio, a njegova supruga Federika Kapeleti ispričala je potresnu priču o tome kako je legendarni fudbaler preminuo posle duge borbe sa rakom pluća.

foto: Printscreen/Instagram

- U momentu kada je umirao i nije želeo da ode zagrlila sam ga čvrsto i rekla mu: "Paolo, idi sada, previše si patio. Napusti ovo telo i idi. Uradio si i previše". Posle toga je momentalno zaspao - rekla je Federika.

Ona je poznata italijanska novinarka, a posle tragične smrti svog supruga istakla je da je on bio zaista jedinstvena osoba. Velikan koji je bio skroman i koji je svima pridavao istu važnost.

foto: EPA/Ansa

- Nije lako sažeti kakav je Paolo bio. Jedinstvena ličnost, puna optimizma i u najtežim momentima. Bio je veliki, a u isto vreme jednostavan. Na isti način je pričao sa predsednicima i sa običnim ljudima u supermarketu. U tome je bila njegova veličina. On je osoba koja je toliko toga naučila naše ćerke - rekla je potresena Federika.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.