BIVŠEG TRENERA ZVEZDE MORALA DA ČUVA VOJSKA POSLE BRUKE: Uništio klub za mesec i po dana, navijači gore od besa!
Foto: Printscreen/Youtube/Lowlands BE

ponovo prolazi kroz težak period

BIVŠEG TRENERA ZVEZDE MORALA DA ČUVA VOJSKA POSLE BRUKE: Uništio klub za mesec i po dana, navijači gore od besa!

Predsednik kluba je tražio zaštitu za igrače i stručni štab od vojne policije

Objavljeno:

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Rikardo Sa Pintu, opet proživljava dramatične dane u svojoj trenerskoj karijeri, kao uostalom u skoro svakom klubu u kom je radio, a sada je to slučaj sa Vasko de Gamom.

Kultni brazilski klub se zbog serije loših rezultata nalazi u zoni ispadanja iz elite posle teškog poraza od Gremija u prethodnom kolu (4:0) i zbog toga je Portugalac pred otkazom.

Situacija je alarmantna, o čemu naročito svedoči to što je predsednik kluba tražio da vojna policija čuva aerodrom u strahu od reakcija navijača i napada na igrače.

"Globo Sport" navodi da su igrači Vaska alternativnim izčlazom napustili zgradu aerodroma i u strogoj tišni otišli kućama i da do kontakta sa navijačima nije bilo ni u jednom trenutku. Mada ne odbacuju mogućnost da igrači i uprava osete njihovu bes u međuvremenu.

Situacija je trenutno mirna, barem za javnost, ali iz kluba dolaze informacije da bi Sa Pinto trebalo da sedne i razgovara sa upravom - te da će sasvim sigurno dobiti otkaz.

foto: AP

Vasko nema pobedu na poslednjih šest mečeva, od čega su na tri doživeli poraze, a Sa Pinto je, zanimljivo, ostvario samo jedan trijumf u šampionatu - i to sredinom novembra. Dodao je i jedan u Kopa Sudamerikana, što je svakako premalo na 13 utakmica koliko je vodio.

Podsetimo, Zvezdu je vodio od marta do juna 2013. godine, a Marakanu je šokantno napustio na početku letnjih priprema kada je u klub stigao Slaviša Stojanović i doneo dugo čekanu titulu za Zvezdu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.