DA ODEM ODAVDE I, AKO BOG DA, DA SE NE VRATIM OVDE SKORO: Nove Lalatovićeve reči koje će odjeknuti!
Foto: Starsport©

ovo će takođe uzburkati javnost

DA ODEM ODAVDE I, AKO BOG DA, DA SE NE VRATIM OVDE SKORO: Nove Lalatovićeve reči koje će odjeknuti!

Nagomilao se bes i frustracija očigledno u treneru Vojvodine, verovatno zbog celokupnog stanja u srpskom fudbalu

Objavljeno: 12:05h

Nenad Lalatović je u petak ponovo saopštio javnosti o teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se nalaze zaposleni i igrači fudbalskog kluba Vojvodina, čiji je trener, te opet udario na upravu kluba što ne obezbedi isplatu dugovanja.

Njegov vapaj je odjeknuo kako u Srbiji, tako i u regionu, a čak je pozvao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da reaguje i da obavi razgovor sa čelnim ljudima "lala".

Ono što je prošlo neopaženo na toj konferenciji, a što takođe bi trebalo da privuče pažnju jeste poslednje što je rekao na konferenciji, a to je pitanje njegovog odlaska iz kluba i ponuda koje ima.

foto: Starsport©

- Imao sam dve zvanične ponude i trebalo je da potpišem ugovor. Jedna ponuda je bila na godinu dana, druga na dve. Ali zbog korone su se u međuvremenu promenili uslovi - rekao je Lalatović i dodao:

- Ima nešto što se dešava, videćemo šta će biti u narednom periodu. Ima interesovanja. Ja bih voleo ovde da ostanem do leta, da vežem dve godine pa onda odem i ako Bog da, da se ne vratim ovde skoro (verovatno misleći na srpski fudbal).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.