KOLAROV MOŽE DA PROBIJE SAMO KVADRATURU SVOJIH NEKRETNINA: Digne šorts, pokaže tatu! Jedan doveo 2 starlete u 6h
Foto: Starsport©

bez dlake na jeziku

KOLAROV MOŽE DA PROBIJE SAMO KVADRATURU SVOJIH NEKRETNINA: Digne šorts, pokaže tatu! Jedan doveo 2 starlete u 6h

Bivši reprezentativac i fudbaler je oštro i besno komentarisao srpske reprezentativce

Objavljeno:

Bivši fudbalski reprezentativac i iskusni trener Rade Bogdanović koji se proslavio kao fudbaler Atletiko Madrida i Verdera iz Bremena, u jednom intervju dotakao se aktuelne situacije u reprezentaciji Srbije.

Kompletna slika o stanju u srpskom fudbalu ogleda se kroz Filipa Mladenovića. Kako kaže Rade Bogdanović, za to je kriv ''lobi'' koji je gurao Kolarova.

- Klasičan primer stanja u srpskom fudbalu je Mladenović. Prvo, on verovatno ima lošeg menadžera, čim trenutno igra u Legiji. Bio je malo u Kelnu, vidi se da je disciplinovan i pošten momak, ali je bio u zapećku, verovatno jer je Kolarov imao 'banku'. Imao je zacementirano mesto, nije smeo da se dira, a kada ne menjate igrača koji godinama ne igra ništa, propustite Evropsko prvenstvo - rekao je Bogdanović.

foto: Printscreen/Twitter/@prvorodjeni

Filip Mladenović je bio jedan od najboljih fudbalera Srbije na poslednjem okupljanju, a Bogdanović smatra da je i ranije trebao da dobije šansu.

- Kad gledate Mladenovića bude vam žao što niko u Savezu nije rekao 'Vidi, momak, jesi milioner, igraš u Sitiju, Interu... Jeste ti Serđo Berti menadžer, treba nekim ljudima da se revanširaš, a i oni tebi, ali je ovo reprezentativni dres i on ne trpi kompromise - istakao je nekadašnji napadač i nastavio u istom ritmu:

- Kod priče o Kolarovu se mnogo spinuje i ima mnogo dezinformacija. Jasna je samo jedna stvar. Vratiću se na Mančester Siti. Tamo je došao Gvardiola, jedan od najboljih trenera i video da on ne može da igra. Moraš da probiješ, driblaš, asistiraš... On ima ubitačnu levu nogu, ali može da probije samo kvadraturu svojih građevinskih investicija u Beogradu, što u širinu, što u osnovi, što u spratnosti!

foto: Beta/Branislav Božić

Kolarov se nakon dolaska Španca preselio u centar odbrane, a kasnije i u Italiju, za šta iskusni trener, ima posebno objašnjenje.

- Gvardiola je hteo da bude inovator, da ga stavi na centralnog beka, ali kad ni to nije mogao da igra, prodao ga je. Otišao je u Rim i godinama nije na svom nivou. Primi loptu, lažna kretnja, pas ka centralnom beku, podignem šorts, pokažem tetovažu... To pije vodu, ali fudbalskim slepcima - rekao je oštrim tonom Rade Bogdanović.

Nakon komentarisanja igranja u Interu, gde je pomenuta ''nemoć'' Kolarova protiv Zlatana Ibrahimovića, Bogdanović je nastavio pričom o reprezentaciji. Smatra da Tumbaković greši kada ga stavlja na štopera, jer njegovi kiksevi mogu samo da ''ubiju golmana''.

foto: Printscreen/Mondo

- Na beku može da se sakrije, folira, glumi... Folirao je pet godina. Na centralnom beku ne može. Nisu dali onom čestitom i poštenom Banetu, koji je odigrao tolike utakmice, oteraše ga i dali traku Kolarovu. Onda igrači počinju da pričaju svašta. Verovatno je i sastavljao tim, ne kažem da je Tumbakoviću, ali očito postoje neki klanovi - zaključio je Bogdanović u intervjuu za "Balkaninfo".

On se u razgovoru za "Balkan info" dotakao aktuelnih dešavanja u srpskoj fudbalu nakon šokantnog ispadanja od Škotske i nije birao reči.

- U Kovilovo su naši (reprezentativci Srbije) dolazili sa starletama u 5, pola 6, posle noćnog izlaska, pa im je selektor davao slobodan dan, nije ih izbacivao, da se ne priča o tome. Jedan igrač, na kome se zasnivala igra reprezentacije, ako mene pitate nezasluženo, je u Kovilovo u pola 6 došao sa dve devojke. Malo mu je jedna, neko mu je verovatno rekao da su te trojke aktuelne. Šta da radi selektor na doručku? Da slobodan dan. da se ne priča - oštar je bio Bogdanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.