PARTIZAN GA SE ODRIČE: U Humskoj izgubili strpljenje, već uveliko se razmatra prodaja u januaru!
Foto: Starsport©

nije ispunio očekivanja

PARTIZAN GA SE ODRIČE: U Humskoj izgubili strpljenje, već uveliko se razmatra prodaja u januaru!

Crno-beli svakako planiraju rekonstrukciju tima tokom zimske pauze

Objavljeno:

Lazar Marković i Partizan mogli bi da se rastanu već ovog januara, a razlog nisu ponude za nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

U Humskoj su mnogo više očekivali od iskusnog krilnog fudbalera kada se vratio u klub pre godinu i po dana, ali nisu dočekali igrača kakvom su se nadali i već uveliko se razmatra plan o njegovom odlasku, saznaje "Mozzartsport".

Odluka nije konačna, pošto će Markec imati priliku da se u preostala tri meča do kraja jesenje polusezone dokaže i pokaže da može da igra na nivou koji se od njega očekuje, odnosno, da bude igrač koji može i sam da rešava mečeve kao što je to činio nekada, što mu je uostalom i donelo transfer u Liverpul svojevremeno.

foto: Starsport©

Ni kod Sava Miloševića, ni kod Aleksandra Stanojevića, iako su mu i prethodni i aktuelni trener davali dosta prilika, čak i kapitensku traku, da karijeru vrati na pravi put. Nije ih koristio. Bar ne srazmerno talentu i mogućnostima.

Prema određenim saznanjima, Markoviću se zamera što, otkako se vratio, nije udario snažan pečat igrama i rezultatima Partizana. Plus, što neke taktičke zamisli i kod Miloševića i kod Stanojevića nije realizovao na terenu.

foto: Starsport©

Doduše, imao je i mnogo problema s povredama, koje su ga sputavale taman kada bi uhvatio neki kontinuitet igara.

Marković ima ugovor s crno-belima do leta 2022. godine i godišnju platu preko 500.000, čega se sigurno neće lako odreći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.