LEŠINARI NAVALILI NA MARADONU: Počela je borba za nasledstvo, budi se ono najgore u ljudima!
Foto: EPA/Tatyana Zenkovich

kreće

LEŠINARI NAVALILI NA MARADONU: Počela je borba za nasledstvo, budi se ono najgore u ljudima!

"Nema nikakve sumnje da će tek sada da krene prava sapunica o Maradoni, rat njegovih naslednika za bogatstvo"

Objavljeno: 01.12.2020. 12:14h
  • 17

Nema sumnje da će borba sa bogatstvo koje je stekao Dijego Armando Maradona biti komplikovana, duga, surova, bolna i nemilosrdna!

Nakon suza i tuge zbog smrti legende kreće bespoštedna borba za nasledstvo.

Legendarni fudbalski as imao je izuzetno buran ljubavni život. Iz jednog braka i tri vanbračne veze ima petoro dece koju je priznao. Međutim, još četiri žene tvrde da su rodile Maradoni ukupno šestoro dece. Dva deteta žive u Argentini, a četvoro na Kubi.

Svi oni smatraju da imaju pravo na deo nasledstva.

Poznati portal "Celebrity Net Worth", koji prati zarade slavnih ličnosti, procenjuje da je Maradona u karijeri zaradio oko pola milijarde dolara. Međutim, nikada nije štedeo novac, maksimalno je uživao u životu. Lake žene, droga, luksuzne nekretnine, skupoceni automobili, nakit, alimentacije... Spiskao je ogromno bogatstvo, ali procenjuje se da mu je ostalo oko 75 miliona dolara.

"Nema nikakve sumnje da će tek sada da krene prava sapunica o Maradoni, rat njegovih naslednika za bogatstvo", poručuje ugledni argentinski novinar Hulio Kiapeta.

Maradona nije napisao testament i to će dodatno zakomplikovati raspodelu njegove imovine.

Petoro priznate dece biće u prednosti. Ćerke Dalma (34) i Đanina (31), rođene u braku sa Klaudiom Vilafane, jedinom zakonitom suprugom slavnog fudbalera. Zatim sin Dijego Junior (34), rođen u vezi sa Kristinom Sinagrom, ćerka Jana (25) iz veze sa Valeriom Sabalain i Dijego Fernando (7), rođen tokom veze sa Veronikom Ojedo.

Dodatni problem predstavlja činjenica da se deca međusobno jako loše slažu. Samo je sin Dijego (34), koji je rođen i živi u Italiji, u dobrim odnosima sa polusestrama i polubratom.

Nepriznata deca žele svoj deo

Dvoje dece iz Argentine i četvoro sa Kube tvrde da im je Maradona otac. Mladi "Dijegov" Kubanac već je zatražio da se na telu slavnog fudbalera uradi DNK test kako bi dokazao da mu je on otac.

Dakle, čak 11 dece boriće se za imovinu, a sud je potvrdio da će prioritet imati Maradonine najstarije ćerke.

Bonus video:

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media