MARKO NIKOLIĆ U POHODU NA EVROPSKO PROLEĆE: Ako hoćemo pobedu, moramo da se borimo za svaki metar terena!
Spreman za okršaj, Foto: EPA/Maxim Shemetov

liga šampiona

MARKO NIKOLIĆ U POHODU NA EVROPSKO PROLEĆE: Ako hoćemo pobedu, moramo da se borimo za svaki metar terena!

Moskovski klub ima priliku da obezbedi evropsko proleće

Objavljeno:

Marko Nikolić je govorio o šansama svoje Lokomotive pred vrlo bitan duel sa Salcburgom u 5. kolu grupne faze Lige Šampiona.

Moskovljani ulaze u meč u boljoj poziciji u odnosu na austrijskog šampiona i čak i remi na svom stadionu bi im povećao šanse da osvoje treće mesto u grupi i presele se u Ligu Evrope. Ali, pobeda bi to garantovala.

U prvom kolu u Salcburgu, dva tima su podelila bodove posle remija 2:2. Lokomotiva bi mogla da se upusti u borbu za osminu finala elitnog takmičenja, ukoliko izbori pobedu, s obzirom da Atletiko iz Madrida ima samo dva boda više.

foto: EPA/Juanjo Martin

- Pred nama je izuzetno važna utakmica. Nalazimo se u teškom rasporedu i pokušavamo da se nosimo s tim. Nije nam uvek lako, ali verujem u svoj tim i da će dati sve od sebe. Ako tako bude slučaj protiv Salcburga nadam se da ćemo zaslužiti dobar rezultat - rekao je Nikolić pred meč.

Srpski stručnjak je svestan snage Salcburga.

- Veoma je dobar tim, gledali smo ga. Potrebna nam je stopostotna koncentracija, disciplina i samopouzdanje. Takođe i podrška sa tribina.

foto: EPA/ YURI KOCHETKOV

Ruski sastav će biti oslabljen izostankom petorice igrača, među kojima su vrlo važni fudbaleri Gžegož Krikovjak, Anton Mirančuk i Fjodor Smolov. Ipak, Nikolić ima plan pred ključni dvoboj.

- Moramo da obratimo pažnju na tranziciju protivnika. Ne smemo da dopustimo prostor, već da se ponašamo pametno. Neophodno je da igramo na rezultat. Moji igrači moraju da budu spremni da se bore za svaki metar terena. Samo tako možemo do pozitivnog rezultata - zaključio je.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Utakmica između Lokomotive i Salcburga igra se u utorak od 18.55.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.