LALATOVIĆ U VISOKOM NAPONU, BESNI I NA UPRAVU: Platite nam ono što dugujete! Ja se borim za Srbe, a ne za Albance!
Foto: Printscreen Youtube

kakva konferencija

LALATOVIĆ U VISOKOM NAPONU, BESNI I NA UPRAVU: Platite nam ono što dugujete! Ja se borim za Srbe, a ne za Albance!

Trener Vojvodine je besan na upravu kluba

Objavljeno:

Trener Vojvodine Nenad Lalatović bio je zadovoljan i igrom svojih pulena i suđenjem na gostovanju Radničkom iz Niša.

- Momci su izgarali svih 90 minuta, domaći nisu imali nijednu stopostotnu šansu, nema razloga niko da se buni, sudije su fenomenalno obavile posao, penal po meni nije bio i to će se videti. Ne vidim razloga da se diže tenzija u srpskom fudbalu, ovako treba da se sudi, 50:50 - istakao je Lalatović pred kamerama Arene Sport.

foto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

Ali, potom je Lalatović izrekao jake reči kritike, očigledno upućene upravi Vojvodine koja je i ranije bila na njegovoj meti zbog dugovanja igračima.

- Pokazali smo kako se bori za dres Vojvodine, za grb Vojvodine, za Novi Sad, za sever Srbije, jer Vojvodina je najveći klub na severu Srbije. Još nešto ću reći, ponosan sam na igrače, sad moraju još neki da se bore za nas, kao što se mi borimo za njih. Sad želim njihovu borbu da vidim za Vojvodinu. Moji igrači njih sad uče kako se gine za grb Vojvodine.

- Sad pokažite vi, koji ste ostali u Novom Sadu! Danas sam video tri naša navijača, a moglo je da ih bude deset. Dođite, bodrite Vojvodinu, nemojte da sedite kući, nego dođite bodrite, mi smo pokazali kako se bori i gine za ovaj grb - poručio je Lalatović, udarajući se u grudi i pokazujući na grb Vojvodine.

foto: Starsport©

Trener Vojvodine se nije suzdržao ni na konferenciji za štampu.

- Krivo mi je zbog ovih momaka, jer nisu to zaslužili, kao ni zaposleni u FC "Vujadin Boškov“, koji rade za 30-40 hiljada dinara. U Novom Sadu i na severu Srbije ima mnogo moćnih ljudi, uključujući i one koji vode naš grad. U poslednjih godinu dana, deca koja su ranije navijala za Zvezdu i Partizan, opet su, zbog dobrih rezultata, počela da navijaju za Vojvodinu, što je dobro za Srbiju i srpski fudbal - rekao je Lalatović i dodao:

- Zato poručujem svima da zanemare to ko sa kime ne priča, jer mene to ni ne zanima. Neka naprave jedan sastanak i neka napokon isplate ono što se duguje. Moji igrači su moja porodica i za njih sam spreman da poginem, ali ću se boriti do poslednjeg dana da dobiju ono što im pripada.

Najoštriji napad Lalatović je ostavio za kraj.

- Ja sam Srbin, živim u velikoj Srbiji i volim svoju zemlju i svoj narod. Borim se za svoje momke, a ne za Albance ili ne znam koga već. Borim se za Srbe i za to da srpske porodice dobiju ono što im pripada. U FC "Vujadin Boškov“ ima stotine srpskih porodica kojima se duguju plate, a klub vode i oko kluba su moćni ljudi. Bitno im je bilo da se slikaju kad smo osvojili trofej, pa sada lepo neka isplate ono što duguju - poručio je Lalatović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.