AKO JE ISTINA ONO ŠTO PRIČAJU... Maradonin brat u nervnom rastrojstvu zbog istrage o njegovoj smrti!
Foto: EPA/Tatyana Zenkovich

ne zna šta da misli

AKO JE ISTINA ONO ŠTO PRIČAJU... Maradonin brat u nervnom rastrojstvu zbog istrage o njegovoj smrti!

Kako je rekao, sačekaće rezultate istrage

Objavljeno:

Brat Dijega Maradone, Hugo, oglasio se u javnosti i to povodom brojnih spekulacija da je, prema mišljenju mnogih, najbolji fudbaler svih vremena, preminuo usled neadekvatne medicinske nege i nemara, zbog čega je otvorena i istraga.

Poslednja dva dana svet potresaju informacije da je El Pibe imao loš medicinski tretman posle operacije hematoma na mozgu i da je zabeležen niz propusta i grešaka lekara i medicinskog tima koji je brinuo o njemu, a još veću sumnju na sve bacaju različite izjave medicinske sestre koja je bila u njegovoj kući kada je nastupila smrt.

Zbog toga je njegov lekar Leopoldo Luke priveden i policija je upala u njegovu kući i kliniku i zaplenila mu dokumentaciju i kompjutere i istražitelji sada češljaju sve podatke.

foto: EPA/Diego Azubel

Usled svih tih dešavanja Hugo Maradona je izašao u javnost i poručio da bi mu srce bilo drugi put slomljeno ukoliko se utvrdi da je njegov brat preminuo zbog nemara i nebrige lekara i osoblja.

- Jedini koji je bio pored Dijega je naš nećak, koji je Dijegu bio kao sin. Bili su tu sestra i lekari. Nije želeo da bilo ko ulazi u njegovu sobu, zato su sestre bile ispred. Ne znam šta se dogodilo, ali se nadam da život mog brata nije zanemaren i da nije bilo grešaka lekara. U toku je istraga, videćemo šta će biti - rekao je Hugo.

foto: EPA/Christian Bruna

Iako argentinski mediji spekulišu da je Maradona preminuo jer nije dobio odgovrajuću negu, njegov brat se nada da to nije istina.

- Žao mije ako je istina to što mediji pišu. Dvostruko me boli jer nije zaslužio da ostane sam. Istraga će razjasniti šta se tačno dogodilo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.