SUMA: Pokazali smo karakter i vraćamo zajedništvo i veru u sebe!
Foto: Starsport©

posle tsc-a

SUMA: Pokazali smo karakter i vraćamo zajedništvo i veru u sebe!

Fudbaler Partizana je dao svoje viđenje situacije u timu posle pobede nad TSC-om

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je da je njegova ekipa u poslednjih nekoliko utakmica pokazala karakter koji je ranije krasio i dodao da crno-beli vraćaju veru u sebe.

Partizan je u nedelju u gostima pobedio TSC sa 4:0, u utakmici 16. kola Superlige Srbije. Dva gola postigao je Filip Holender, a u strelce su se upisali i Suma i Takuma Asano.

- Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om - rekao je Suma, prenosi klub.

foto: Starsport©

- TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da 'igrate okolo', da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse - dodao je on.

Suma je istakao da je Holender pokazao kakav je igrač i koliko će tek značiti ekipi.

- Mislim da smo se vratili u poslednjih nekoliko utakmica i da smo pokazali karakter koji nas je ranije krasio. Vraćamo zajedništvo i veru u sebe - zaključio je Suma.

U narednom kolu Superlige Srbije, fudbaleri Partizana dočekuju Čukarički.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.