PRVO JAVNO OBRAĆANJE IZ MARADONINE PORODICE POSLE NJEGOVE SMRTI: Uništena sam! Pričekaj me tamo! Vidimo se uskoro!
Foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

slomila se

PRVO JAVNO OBRAĆANJE IZ MARADONINE PORODICE POSLE NJEGOVE SMRTI: Uništena sam! Pričekaj me tamo! Vidimo se uskoro!

Slomljena i u bolu njegova starija ćerka je objavila footgrafiju i napisala emotivne reči uz nju

Objavljeno:

Dalma, ćerka legendarnog Dijega Maradone oglasila se na društvenim mrežama prvi put posle smrti svog oca.

Starija naslednica legendarnog Argentinca je na svom Instagramu napisala poruku za oca nakon što je sahranjen pored svojih roditelja u Buenos Ajresu.

- Uvek sam se bojala svoje smrti, ali sada ne. Znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo videti i zagrliti! Već́ mi nedostaješ, tata! Izdržaću ovde, bez onog dela srca koji si odneo sa sobom!

Ceo život ću te voleti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu! Uništena sam, ali izdržaću! Pričekaj me tamo. Kad te ponovo vidim, ponovo ćemo pevati zajedno vičućí, ti zapravo pevaš lepo, dok ja vrištim! Volim te, tata!

Ceo život ću te voleti i braniti! A kad unuka poželi nazvati video-pozivom, umreću, ali budi uveren da ću joj tačno reći ko si bio, ko si i ko ćeš zauvek biti. Možda te već voli...

Sastavljam svoje delove i ne mogu zamisliti kakav će mi biti život bez tebe... Ne mogu... Ali evo me s najboljim mužem na svetu i ćerkom koja će me prisiliti da napredujem. Život je kratak, pa se vidimo uskoro. Donosim bele rade da ukrasiš svoje štucne i molim te, pogledaj me ponovo s onom ljubavlju koja se vidi na fotografiji! Volim te beskrajno - stoji u oproštajnoj objavi Maradonine najstarije kćeri.

Inače, Dalma je starija od dve kćeri koje je Dijego dobio u braku s Klaudijom Viljafane s kojom se rastao 2004. nakon 20 godina braka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.