ZBOG OVOGA JE MARADONA UMRO: Jezivi detalji smrti najvećeg fudbalera ikada...
Foto: EPA/Juan Ignacio Roncoroni

užas

ZBOG OVOGA JE MARADONA UMRO: Jezivi detalji smrti najvećeg fudbalera ikada...

Otkrio ga je veliki prijatelj El Pibea i njegov advokat Matijas Morla. On je za smrt Maradone optužio lekare i Hitnu pomoć

Objavljeno:

Legendarni Dijego Armando Maradona preminuo je u 60. godini života od posledice srčanog udara. Spasa za možda najboljeg fudbalera svih vremena nije bilo, ali danas je otkriven jedan šokantan detalj.

Otkrio ga je veliki prijatelj El Pibea i njegov advokat Matijas Morla. On je za smrt Maradone optužio lekare i Hitnu pomoć.

– Neobjašnjivo je da moj prijatelj 12 sati nema nikakvu pažnju ili kontrolu medicinskog osoblja. Hitnoj pomoći je trebalo pola sata da dođe što je kriminalni idiotluk – napisao je advokat na svom Tviteru.

foto: EPA/Cesare Abbate

Pred dom Dijega Maradone u Tigeru stiglo je devet vozila hitne pomoći, ali spasa nije bilo. Srce legendarnog fudbalera prestalo je da kuca.

– Kada je sestra pokušala da ga probudi, zatekla ga je onesvešćenog. Pozvala je hitnu pomoć. Stizala su kola hitne pomoći, jedno za drugim, njih devet. Ali, Maradoni nije bilo pomoći. Niko nije mogao da mu pomogne. Srce jednog od najboljih fudbalera ikada nije moglo više da izdrži. Dijego nas je napustio, srčani udar ga je odveo zauvek.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.