LŠ: Bajern u osmini finala, Nikolić zaustavio Atletiko! Atalanta srušila Liverpul, Grujić dobio crveni!
Foto: EPA/ Miguel A. Lopes

4. kolo

LŠ: Bajern u osmini finala, Nikolić zaustavio Atletiko! Atalanta srušila Liverpul, Grujić dobio crveni!

Kompletan izveštaj svih mečeva

Objavljeno:

GRUPA A

Fudbaleri Bajerna plasirali su se večeras u osminu finala Lige šampiona pobedom na domaćem terenu protiv Salcburga 3:1, u utakmici četvrtog kola Grupe A Lige šampiona.Klub iz Bavarske je poveo golom Roberta Levandovskog u 42. minutu, a Maksimilijan Vober je autogolom u 52. minutu povećao prednost Bajerna.

U 66. minutu drugi žuti karton na meču je dobio igrač Bajerna Mark Roka, a dva minuta kasnije Leroj Sane je postigao treći gol za domaću ekipu. Konačan rezultat postavio Mergim Beriša golom u 73. minutu.

foto: EPA/Stringer

U drugoj utakmici grupe, Atletiko iz Madrida i ekipa Lokomotive iz Moskve odigrali su nerešeno, bez golova 0:0.

Gol koji je postigao igrač Atletika, Koke je u 68. minutu poništen nakon pregledanja video snimka i ofsajda u kojem se našao igrač domaće ekipe.

Na tabeli Grupe A vodi Bajern sa sve četiri pobede i 12 bodova, Atletiko je drugi na tabeli sa pet bodova, treće mesto zauzima Lokomotiva sa tri boda, a na poslednjem mestu nalazi se Salcbrug sa jednim bodom.

U narednom kolu Atletiko Madrid dočekuje ekipu Bajerna, a Lokomotiva koju sa klupe vodi srpski trener Marko Nikolić, dočekuje Salcburg.

GRUPA B

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras u Milanu domaći Inter sa 2:0, u utakmici četvrtog kola Grupe B.Real je poveo u sedmom minutu golom Edena Azara iz penala, dok je pobedu španskom timu obezbedio Ašraf Hakimi, koji je postigao autogol u 59. minutu.

foto: EPA/JUANJO MARTIN

Inter je od 33. minuta igrao sa desetoricom, kada je drugi žuti karton dobio Arturo Vidal.

Ranije danas u toj grupi Borusija je u Menhengladbahu pobedila Šahtjor sa 4:0.

Borusija je prva na tabeli sa osam bodova, Real je drugi sa sedam, Šahtjor ima četiri boda, a Inter na poslednjem mestu ima dva boda.

GRUPA C

Fudbaleri Porta pobedili su večeras u Francuskoj Olimpik iz Marseja sa 2:0, u utakmici četvrtog kola Grupe C u Ligi šampiona.Porto je poveo u 39. minutu kada je strelac bio Zaidu Sanusi, a konačan rezultat postavio je Seržo Oliveira pogotkom iz penala u 72. minutu.

Portuglaski tim je od 67. minuta igrao sa desetoricom, pošto je drugi žuti karton dobio Marko Grujić. Francuski tim je ostao sa igračem manje u 70. minutu kada je drugi žuti karto dobio Leonardo Balerdi.

foto: EPA/Manuel Fernando Araujo

Ranije danas u toj grupi Mančester siti je pobedio Olimpijakos sa 1:0 i plasirao se u osminu finala.

Siti je prvi na tabeli sa 12 bodova, a Porto ima devet na drugom mestu i potreban mu je još jedan bod kako bi se plasirao u osminu finala.

Olimpijakos je treći sa tri boda, a Olimpik koji je jedina ekipa bez postignutog gola ove sezone u grupnoj fazi, zauzima poslednje mesto na tabeli bez bodova.

GRUPA D

Fudbaleri Atalante pobedili su večeras na gostujućem terenu Liverpul sa 2:0, u utakmici četvrtog kola Grupe D u Ligi šampiona.

Atalanta je na Enfildu povela u 60. minutu golom Josipa Iličića, a drugi gol postigao je Robin Gosens četiri minuta kasnije i postavio konačan rezultat.

Liverpul je propustio da pobedom obezbedi plasman u nokaut fazu.

foto: EPA/PAOLO MAGNI

U drugoj utakmici u toj grupi, Ajaks je na svom terenu pobedio Mitjiland sa 3:1.

Ajaks je poveo u 47. minutu golom Rajana Gravenberha, a dva minuta kasnije Nusar Mazarui. Treći gol za domaće postigao je David Neres u 66. minutu, a konačan rezultat postavio je Aver Mabil u 81. minutu iz penala.

Na tabeli Grupe D Liverpul je prvi sa devet bodova, Ajaks i Atalanta imaju po sedam, a Mitjiland je bez bodova.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.